Новини про зірок
Подобається

«У верічній сукні прямо посеред…»: Осадча вразила новим фото

27/06/2018     Автор: Яна Романська
«У верічній сукні прямо посеред…»: Осадча вразила новим фото

Катя Осадча — одна з найпопулярніших телеведучих вітчизняного телебачення. Окрім постійних зйомок у «Світському житті», вона ще встигає виховувати двох синів, приділяти час своєму коханому чоловікові, займатися своїм здоров‘ям та зовнішнім виглядом. А ще, Катя встигає ділитись всім цим у своєму блозі в Інстаграм, передає Корупція.Стар

Вчора Осадча опублікувала цікаве фото з Одеси. Красива телеведуча у нарядному вечірньому платті стоїть просто посеред футбольного поля на стадіоні.

А вже сьогодні вранці у блозі зірки з'явились фото, як вона покидає Одесу. Також Осадча показала як її готують до роботи в іншому місті прямо в аеропорту.

Пізніше з'ясувалось, що після короткої зупинки у Борисполі, Катя полетіла на Джазфест у Львів.

Нагадаємо, днями зірка поділилась з підписниками тим, як проходить її вихідний. Всього за один день Катя встигла попрацювати, поніжитись в ліжку і погуляти з сином. А також вона згадала дитинство — досхочу розважилась на дитячому майданчику.

Популярне: "Звідки груди?": Надя Дорофеєва вразила прихильників відвертим фото

Раніше ми розповідали вам, що Катерина Осадча показала фолловерам фото з маленьким Іваном, зроблене в театрі. Зірка у підписі зазначила, що вистава у театрі для найменших сподобалась і їй, і маленькому сину.