Світ
5

Принцу Гаррі та вагітній Меган Маркл загрожує смертельна небезпека в бунтуючому Марокко

24/02/2019     Автор: Яна Романська
Принцу Гаррі та вагітній Меган Маркл загрожує смертельна небезпека в бунтуючому Марокко

37-річна британська герцогиня Меган Маркл і 34-річний принц Гаррі вирушили в офіційний тур в Марокко. Служба безпеки Кенсингтонського палацу розцінює обстановку в країні як потенційно небезпечну для герцога і герцогині Сассекських, яка до слова, перебуває на останніх місяцях вагітності.

Незважаючи на небезпеку, новоспечене подружжя не стало скасовувати запланований закордонний тур. На цьому тижні в Марокко почалися протести вчителів, які вимагають від уряду підвищення зарплати. Одного разу поліцейським вже довелося застосувати силу, щоб розігнати багатотисячний натовп протестуючих.

У зв'язку з такою ситуацією в Марокко Меган і Гаррі виділили додаткову охорону. Більш того, був розроблений спеціальний план на той випадок, якщо ситуація остаточно вийде з-під контролю. Монаршому подружжю заборонено з'являтися на вулицях і спілкуватися з місцевими глядачами щоб уникнути можливих провокацій.

Нагадаємо, Меган Маркл на цьому тижні влаштувала вечірку на честь майбутньої дитини, baby shower, дуже популярну серед сучасних матусь. За прогнозами лікарів первісток герцогині Сассекської з'явиться на світ вже в квітні.