Світ
4

«Як він міг це зробити? Не вірю»: Знаменитий комік наклав на себе руки

23/02/2019     Автор: Яна Романська
«Як він міг це зробити? Не вірю»: Знаменитий комік наклав на себе руки

Американський стендап-комік Броді Стівенс помер в п'ятницю, 22 лютого. На момент смерті голлівудському артистові було 48 років. Причиною смерті стало самогубство гумориста.

Про це повідомляє портал TMZ з посиланням на джерела в правоохоронних органах. У мережі сумують про втрату, причина смерті голлівудського коміка шокувала фанатів.

Повідомляється, що тіло Броді Стівенса знайшли в п'ятницю, 22 лютого, в його будинку в Лос-Анджелесі. Згідно з інформацією поліції, попередня причина смерті — самогубство. Цю інформацію підтвердив представник зірки місцевому телеканалу.

TMZ додає, що Стівенс боровся з психічними проблемами, а в 2011 році його госпіталізували після нападу біполярного розладу.

Пізніше The Washington Post написав про те, що фанати трагічно загиблого Стівенса сумують про втрату. Багато з користувачів мережі шоковані тим, що такий життєрадісний і веселий на вигляд чоловік міг так піти з життя.

"Як він міг це зробити? Не вірю … Величезна втрата для всього світу", "Він щодня посміхався, а зараз його посмішка зникла … Чому він це зробив? Я любила його гумор", "Не заповнити величезної втрати для мого серця … Навіщо він пішов? Не віриться ", — пишуть фанати в Twitter.

Броді Стівенс народився 22 травня 1970 року в Сан-Фернандо, штат Каліфорнія. Зі своїм другом, актором і коміком Заком Галіфіанакіс він створив шоу "Броді Стівенс: Насолоджуйся цим!" ( "Brody Stevens: Enjoy It!"). Стівенс також знявся у фільмах "Похмілля у Вегасі" і "Парубоцька вечірка 2: З Вегаса в Бангкок", а також в картині "Впритул".