Зіркові скандали
5

Приголомшливе зізнання! Втратили сина — чоловік Сумської вперше розкрив всі деталі!

30/09/2021     Автор: Яна Романська
Приголомшливе зізнання! Втратили сина — чоловік Сумської вперше розкрив всі деталі!

Відомий український актор Віталій Борисюк, який є коханим чоловіком Ольги Сумської, ошелешив мережу своїм зізнанням. У програмі “Життя відомих людей” він вперше розповів про сина, якого закохані втратити 28 років тому. За словами Віталія Борисюка, його кохана завагітніла від чоловіка ще до одруження.

Коли пара дізналась, що чекає на сина, то неабияк зраділа. Однак, на жаль, в Ольги Сумської стався викидень. Малюка врятувати не вдалося. Після втрати сина закохані довгий час не могли змиритись з такою жахливою подією в їхньому житті. Також Віталій Борисюк зізнався, що друга вагітність Сумської була теж надто складною.

На останніх термінах вагітності акторку терміново госпіталізували в лікарню. Через надто високий тиск Ольга Сумська ледь не втратила дитину. Лікарі зробили жінці кесарів розтин раніше зазначеного терміну.

На щастя, донечка народилась здоровою. Проте, операція неабияк вплинула на здоров’я акторки. Вона втратила понад дві літри крові.

Віталій Борисюк відверто заявив, що наразі їхньому сину було б 28 років. Чоловіку дуже прикро, що колись в коханої стався викидень. Однак, попри складні моменти в житті, актор неабияк вдячний Ользі Сумській за чудову сім’ю та щасливі роки подружнього життя.