«Звідки груди?»: Надя Дорофеєва вразила прихильників відвертим фото

25/06/2018     Автор: Катерина Гук
«Звідки груди?»: Надя Дорофеєва вразила прихильників відвертим фото

Українська співачка і популярна солістка гурту «Время и Стекло» Надя Дорофеєва продовжує спокушати Мережу пікантними знімками, передає Корупція.Стар

Варто зазначити, що Надя Дорофеєва у відмінній формі, тому співачка не соромиться і не упускає можливості продемонструвати свої достоїнства шанувальникам та підписникам її блогу. 

Так, днями артистка розмістила в Мережі фото, на якому позувала в облягаючому купальнику тілесного кольору, від чого шанувальники спершу вирішили, ніби вона позує голою. Багатьом спокусливе фото співачки дуже сподобалося і ніхто і не приховував свого захвату. 

Популярне: Тільки через 20 років: Ольга Сумська вразила шанувальників знову ставши Роксоланою

Потім знаменитість опублікувала фото з пляжу, демонструючи відмінну фігуру, чим не менш привернула увагу фанів. А, от тепер Надя похвалилася розкішним бюстом.

Так, в блозі артистки з'явився знімок, на якому вона позує крупним планом, акцент на фото було зроблено на бюсті знаменитості. Надя сфотографувалася незадовго до виходу на сцену, і позує на світлині в сценічному образі. Томний погляд, яскрава помада, зачіска — знімок дійсно вийшов дуже сексуальним і спокусливим.

 

Готова ! Скоро выход … @belivefest ? hair @politaevandrey make-up @myshura_olga

Публикация от nadyadorofeeva (@nadyadorofeeva)

 

?

Публикация от nadyadorofeeva (@nadyadorofeeva)