Новини про зірок
Подобається

«Чотири місяці жив в церкві і не брав у руки гітару»: Як склалося життя лідера культового гурту «Табула Раса», Олега Лапоногова

26/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Чотири місяці жив в церкві і не брав у руки гітару»: Як склалося життя лідера культового гурту «Табула Раса», Олега Лапоногова

У 90-х на концерти його гурту квитки розліталися як гарячі пиріжки, а від закоханих фанаток просто не було відбою. Вони одними з перших серед українських зірок почали активно гастролювати країною та знімати кліпи. «Табула Раса» — гурт-легенда, як і його незмінний соліст – Олег Лапоногов. Як склалася доля улюбленця мільйонів дізнаєтесь з матеріалу від Корупція.Стар.

Вкінці 80-х четверо юнаків вирішило заснувати власний гурт, для повного складу їм бракувало лише одного – соліста. Тож хлопці вирішили знайти його дуже оригінальним способом – розвішали оголошення по місту, одне з яких і побачив Олег. Так почалася його музична кар’єра у колективі «Абрис», який згодом вони перейменували у «Табула Раса».

В Лапоногова було все, про що тільки може мріяти молодий музикант: слава, закохані шалені фанатки, розваги. Вистачало і натхнення для створення нових пісень, які швидко ставали хітами. Та раптом, коли «Табула Раса» переживала пік своєї популярності, Олег вирішив зупинитися і зробити творчу паузу.

Версій з цього приводу було багато: алкоголь, наркотики, депресія… Але сам фронтмен пояснив, що просто втомився. Тоді Лапоногов покинув все і подався у Сумщину. Там, з його власних слів, він їздив місцевими селами на велосипеді і просто допомагав людям. А було й таке, що 4 місяці Олег жив при церкві, не брав до рук гітари і співав у церковному хорі. Цей час він потратив на самозаглиблення та пошуки себе.

У музику повернувся аж через 5 років, але цей камбек був яскравим – на гурт зачекалися, адже його любили. Пісні з нового альбому одразу ж стали хітами.

Склад гурту змінювався, але Олег був і є його єдиним солістом. «Табула Раса» популярні і зараз. Про свою музичну кар’єру Лапоногов говорить так: «Якщо хочеш любов подарувати, то будеш робити свою справу добре і все прийде. Популярними на довгі роки стають тільки ті пісні, в яких багато любові».

Безумовно, всіх цікавить особисте життя чоловіка, однак відомо про нього дуже мало, адже Олег його старанно приховує. На запитання журналістів про сім’ю, відповідає: «Дім — це мій панцир, куди рідко кого впускаю. Та й нічого такого не виробляю в особистому житті, щоб було про що поговорити».

Популярне: «Сороміцькі танці, знущання над мамою і не дитячі фото»: Що відомо про дочку Ольги Фреймут і її таємного батька

У 2013 році Лапоногов одружився. Дружину свою любить, а про головне в стосунках говорить так: «Для мене головне, щоб у сім’ї був спокій і взаєморозуміння. Розхитування нервів одне одному, диктаторство — не для мене».