Новини про зірок
Подобається

«Сороміцькі танці, знущання над мамою і не дитячі фото»: Що відомо про дочку Ольги Фреймут і її таємного батька

21/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Сороміцькі танці, знущання над мамою і не дитячі фото»: Що відомо про дочку Ольги Фреймут і її таємного батька

Популярна телеведуча останнім часом дуже часто опиняється в центрі скандалів. Поведінка Фреймут дивує навіть найвідданіших шанувальників. Але, як з'ясувала наша редакція, любов'ю до епатажу відрізняється не тільки Ольга, але і її старша дочка Злата. Що відомо про дівчинку, дізнавалася редакція Корупція.Стар.

Злата Мітчелл народилася в 2005, в 2018 їй вже виповнилося 13 років. Про батька Злати відомо небагато, лише прізвище, на яке Фреймут зважилася записати свою дочку, і його ім'я Ніл. Чоловік корінний британець, який живе у Лондоні. Саме там телеведуча таємно народила Злату і дівчинка отримала громадянство Британії. Фреймут зізнавалася, що через якийсь час пройшла романтика, а поведінка чоловіка змінилася, він став дуже ревнивим і агресивним. Саме тому, вона повністю припинила з ним спілкування.

Популярне: "Зовсім немає білизни": Співачка Гайтана показала шанувальникам ніжний образ

«Чоловіки рагульства — це коли з часом ти питаєш у себе: "Як я взагалі могла з ним зустрічатися?". Ось Ніл — це чоловік мого рагульства»

Нашій редакції вдалося знайти одне з архівних фото цього чоловіка.

Ходять чутки, що він бізнесмен, який володіє величезним статком. Не дивлячись на розлучення батьків Злата спілкується зі своїми бабусею та дідусем по татовій лінії досі. Вона часто гостює у Морін і Роберта в Шотландії.

Життя Злати її мама вирішила облаштувати з самого дитинства віддавши дівчинку в початкову школу в престижний ліцей на Подолі. З 2016 Злата закінчує його з відзнакою. Тоді мама влаштовує її в американську школу в Києві в надії на те, що Злата продовжить своє навчання в Англії.

"У нас з мамою дуже багато суперечок. Вона хоче, щоб я вчилася в Англії, хоча я хочу в Америку. Каже мені:" Як ти, британка, поїдеш в Штати? Люди роблять зовсім навпаки ", — скаржилася дівчинка. 

Незважаючи на свій юний вік, Злата вже перейняла мамину звичку шокувати публіку. У 2016 році вона прийшла на кастинг популярного українського шоу «Танцюють всі» на телеканалі «СТБ». Виступ дівчинки обурив суддів, адже танець був більше схожий на бажання спокусити всіх присутніх чоловіків. Члени журі відкрито висловили думку про те, що танець був занадто еротичним для такого віку і закликали маму задуматися. Дівчинку тоді все-таки взяли, але довго на шоу вона не протрималася.

У 2017 Злата приходить на інше не менш популярне шоу «Розсміши коміка», в якому своїми знущаннями над мамою виграє 20 000 гривень.

«Якщо я сьогодні виграю гроші, мама сказала, щоб ви їх скинули на карту, тому що цей бруд мені в руки брати не можна», — жартувала Злата на сцені проекту.

Крім цього Злата вже стала моделлю і досить часто бере участь в показах найвідоміших українських брендів.

У дівчинки є свій аккаунт у соціальній мережі Інстаграм, у неї вже більше 26 тисяч передплатників. Саме ця сторінка стала приводом для багатьох скандалів, адже 13 річна дівчинка дозволяє собі викладати досить дорослі фотографії.

Нещодавно Злата знайшла собі інше хобі, вона вирішила зніматися в кіно. І почати зоряний дитина хоче з серіалу «Школа». Але відбір на кастинг другого сезону в цей проект, який дуже полюбився українцям, починається тільки з 16 років. Подивимося, чи допоможе мама своїй дочці і на цей раз.