Зіркові скандали
Подобається

«Скільки ще буде відкритого плагіату»: Ані Лорак звинуватили в крадіжці образів Тіни Кароль

18/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Скільки ще буде відкритого плагіату»: Ані Лорак звинуватили в крадіжці образів Тіни Кароль

Останнім часом навколо популряної співачки не згасають скандали, передає Корупція.Стар.

На цей раз шанувальники накинулися на Ані Лорак через нове фото, яке зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Дівчина поділилася з передплатниками знімком після душа в махровому білому халаті і рушнику на голові. Але самі уважні користувачі інтернету помітили, що у кого-то вже бачили схожий знімок.

Популярне: Вона кинула заради нього чоловіка, щоб залишитись самій з дитиною: Вся правда про особисте життя Юрія Горбунова до одруження з Осадчою

Виявилося, що зірка, яка виїхала в Росію просто напросто запозичила такий образ у не менш популярної співачки Тіни Кароль. І шанувальники останньої залишилися дуже незадоволені таким вчинком. На сторінках фангрупп співачки з'явилися колажі з фотографією Лорак і Тіни, які демонструють всім, що знімки дійсно дуже схожі. Але ось тільки Кароль зробила свій ще в 2015. Саме в такому образі вона подякувала за нагороду Elle Style Awards.

"Люблю Тіну Кароль та Ані Лорак! Але останнім часом Ані Лорак все частіше повторює за стилем Тіни Кароль. Наприклад кидається в очі сценічний образ червоних і фіолетових ніг, перша була Тіна", "Скільки ще буде відкритого плагіату Лорак?", "Костюми на виступах теж до речі у Кароль копіює ".