Новини про зірок
Подобається

Вона кинула заради нього чоловіка, щоб залишитись самій з дитиною: Вся правда про особисте життя Юрія Горбунова до одруження з Осадчою

17/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
Вона кинула заради нього чоловіка, щоб залишитись самій з дитиною: Вся правда про особисте життя Юрія Горбунова до одруження з Осадчою

Зараз Юрій Горбунов знаменитий телеведучий, його знає кожна собака, але своє особисте життя шоу-мен тримає за сімома замками, передає Корупція.Стар.

Та все ж, інколи, випливають певні подробиці. Після закінчення Київського театрального університету Юрій протягом 5 років працював в Івано-Франківському драматичному театрі. Саме тоді він і познайомився з майбутньою дружиною Людмилою.

Людмила була балетною танцівницею в трупі, заміжня, виховувала дочку. А ще — на 10 років старше молодого артиста.

Все це не стало перепоною — заради Юрія Людмила розлучилася, забрала з собою доньку і незабаром переїхала до Києва. У підсумку, пара ще три роки зустрічалася, перш ніж Людмила отримала від Юри офіційну пропозицію. Після весільної церемонії дружина взяла прізвище Горбунова, а дочку Ксенію від попередньго шлюбу жінки, Юрій офіційно удочерив.

«Минуло два роки — і ми« налаштувалися »один на одного. Це не було ударом блискавки — почуття накопичувалися поступово, крапля за краплею. Чашечка кави в театральному буфеті, спільні репетиції, вистави, виїзди, гастролі …" — розповідає Юрій.

"Одного разу, гуляючи в парку, ми присіли на лавку біля пам'ятника Адаму Міцкевичу — і раптом поцілувалися. У цей момент я і зрозумів, що люблю цю жінку і буду боротися за неї до кінця », — якось зізнався телеведучий, згадуючи свої залицяння.

Після переїзду Людмила стала домогосподаркою, залишивши театр і танці, що, за словами Горбунова, його цілком влаштовувало. Їх шлюб проіснував майже 15 років в мирі та злагоді, поки несподівано не дав тріщину.

У 2011 прийомна дочка Ксенія народила доньку Поліну, так молодий артист раптово став дідусем. Але своїх дітей у Горбунову так і не вдалося завести.

А вже у 2015 році з'явилися перші чутки про те, що у Горбунова роман з ведучою Катею Осадчою. Сам шоу-мен не підтверджував, але й не заперечував цього факту. Про подружнє життя він почав говорити так: «Сьогодні моє особисте життя в стані змін. Тому ніяких коментарів з цього приводу я не даю. Коли ми домовимося про події, які можна оприлюднювати, я вам розповім. А зараз немає. Єдине, що я можу сказати про відносини, — люди повинні бути щасливими ».

За словами Юрія, з дружиною його також розділили різні інтереси, а саме на них будуються відносини в парі. В інтерв'ю Горбунов відзначав: «Людям, пов'язаним однією професією, нічого зайвого пояснювати не треба. Наприклад, що таке для артиста період зйомок, виснажливий режим, восьмигодинний знімальний день протягом трьох місяців. Так що тим, хто добре розбирається в нюансах кінопроцесу, набагато легше знайти спільну мову. Взагалі, якщо чоловік і жінка вирішують жити разом, то вони все одно йдуть на компроміси і змінюють своє життя ».

Ну, а в 2016 році Юрій Горбунов відверто відповів журналістам, що хоче дітей і зараз він «над цим активно працює». Схоже, не жартував: через деякий час стало відомо, що Катерина осадча у "цікавому" положенні.

Популярне: "Ведуча мого серця": Подивіться з ким живе красуня-телеведуча, Тетяна Висоцька

46-річний артист і 33-річна ведуча до останнього тримали все в таємниці, але округлий животик під пишними сукнями зробив своє: громадськість вже була в курсі.

18 лютого 2017 року Юрій і Катерина стали батьками — на світ з'явився їхній син. Хрошою звісткою зіркове подружжя не спішило ділитися. Та колеги по цеху, схоже, втомилися від секретності — вони у відкриту вітали Юру і Катю з народженням малюка і бажали щасливого спільного життя.

Після народження сина зірки уклали шлюб, але на церемонії преси, звичайно, не було. За словами Горубнова, син Каті Осадчої Ілля з ним в дуже дружніх стосунках. Зараз пара щасливо живе разом і виховує своє чадо. Вони неодноразово зазначали, що їм комфортно разом і вони кохають один одного.