Новини про зірок
Подобається

Якою насправді є Оля Полякова? Нові подробиці про життя найепатажнішої суперблондинки

24/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
Якою насправді є Оля Полякова? Нові подробиці про життя найепатажнішої суперблондинки

Талановита співачка, успішна жінка, кохана дружина і дбайлива мати, саме такою сьогодні відома для всіх Оля Полякова, передає Корупція.Стар.

Але як все починалося і що ж ховається за успішною кар'єрою і красивим тілом цієї співачки. А почалося все з того, що в родині лікарів і дипломатів народилася єдина дочка, яка з раннього дитинства вирізнялася з-поміж інших дівчат. Через кар'єру батька і щільний графік мами педіатра, дівчинку ще маленькою віддали на виховання бабусі в село.

Популярне: "Голос від мами, а зовнішність від тата": Тільки погляньте на уже дорослого сина Ірини Білик

Як неодноразово згадує сама Оля: "Я для бабусі стала третьою дитиною, вона мене дуже любила і дбала про мене. Адже вона хотіла мені дати все те, що не встигла дати моїй мамі і її брату".

Бабуся для Олі також була єдиною людиною яка всупереч її витівок завжди підтримувала ніколи не сварилася з нею. Коли дівчина пішла в школу стала ще більшим розбійником, як-то так сталося що з нею на вулиці жили самі хлопці, тому вона звикла бути заводієм компанії і любила коли все було так, як хотіла тільки вона. Так і в школі вона була головною, в класі її боялися всі, адже не знали що від неї чекати. Незважаючи на такі зовсім дівочі манери вона дуже любила співати і виступати на сцені, саме з цього і почалося її захоплення музикою.

Батьки завжди все поділяли зі своєю дочкою і всіляко підтримували її незважаючи на капризи маленької бунтарки, мабуть, так хотіли спокутувати свою провину, за те, що віддали Олю на виховання бабусі. Сама співачка не тримає на них зла, оскільки прекрасно розуміє їх: "Я сама мама і прекрасно розумію своїх батьків. Мені теж іноді не вистачає часу на дітей, адже постійно зайнята гастролями і іншими кар'єрних справами, але від цього не змінюється моя любов до дочок і турбота про них ".

Як неодноразово зізнавалася Оля, в юності їй не вистачало уваги хлопців, на неї ніхто не звертав уваги, так як нікому не була потрібна худа і плоска дівчина, яка постійно любила встрявати в якісь не приємності. Зараз чоловічої уваги у неї досить багато, однак це їй зовсім не потрібно так, як її серце належить тільки йому. "Мій Вадик-самий кращий", — так практично завжди говорить Оля про своє коханого чоловіка. А ось зустріч у них була дійсно дивною і ненависть різко переросла в любов.

Пара познайомилася на дні народженні Вадика, він дуже любив музику тому, вирішив запросити співачку на своє свято. Тоді Оля ще не була популярною, але з неземним голосом, їй запропонували співати на благодійному концерті для дітей. Плата була мізерною, але заради дітей дівчина погодилася. Коли її привезли туди, її злості не було меж, ціла купа мужиків бізнесменів і Оля стоїть на сцені. Тоді вона навідріз відмовилася співати, проте Вадик зуміг її умовити. Оля з теплом згадує цей вечір, адже з цього почалися їхні стосунки. Після закінчення він власноруч заплатив їй гроші і просив номер. Раніше вона всіх відшивала, а тут вирішила все-таки дати свій номер. Він відразу на наступний день подзвонив їй і вони більше двох місяців просто спілкувалися по телефону, а коли зустрілися вже не відпустили один одного. Між ними виникла шалене кохання, яке вже панує більше 15 років.

Оля досі любить свого чоловіка і щиро вдячна долі за те, що в її житті з'явився цей чоловік. Разом пара виховує двох красивих дочок Машу, яка росте копією своєї мами і молодшу Алісу, яка схожа на красеня батька. В її родині завжди панувала гармонія і благополуччя, і незважаючи на падіння співачки Вадик завжди підтримував свою дружину і навіть фінансово допомагав. Як зараз, розповідала співачка, у неї було все для успішної кар'єри, кліпи, гроші, продюсер, і розкрутка, але все одно щось йшло не так. Ці соплі були нікому не потрібні, а відео співачки набирали мізерні перегляди. І всі старання Олі і її коханого були марними. Всі думають що, для того щоб стати популярною потрібні гроші. Але це далеко не так. Можете платити мільйони, але коли ви не цікаві глядачам, то бажаного успіху не домогтися.

Саме тоді Оле прийшла ідея суперблондинки, "дурки", яка зможе запам'ятатися глядачам саме комічністю. Тут вона не прогадала і як то кажуть "поперло", вона зняла кліп на пісню "Шльопанці" з кокошником на голові, і це стало її родзинкою, яка принесла їй шалену славу. Як розповіла сама співачка, коли їй спочатку ще задовго до бажаної прем'єри запропонували текст пісні "Шльопанці", вона тільки засміялася і запропонувала таке віддати Сердючці, оскільки вона таке навіть за гроші не співатиме. Її стали запрошувати на багато телепроекти і шоу, а її слава досягла бажаного максимуму.

Зараз Оля і далі займається співочою кар'єрою і бере участь у багатьох шоу, також недавно знялася у фільмі "Свінгери", який отримав не аби-яку славу і багатомільйонні перегляди. Варто зауважити й те, що в цьому році Оля отримала бажану премію VIVA Найкрасивіші-2018, з чим вітаємо її.