Новини про зірок
Подобається

«Голос від мами, а зовнішність від тата»: Тільки погляньте на уже дорослого сина Ірини Білик

23/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Голос від мами, а зовнішність від тата»: Тільки погляньте на уже дорослого сина Ірини Білик

Ірина Білик – справжня діва на українській сцені. Її голос, харизма, композиторський талант – допомогли їй завоювати серця мільйонів українців, а врода і щирість – серця декількох чоловіків, з якими зірка мала романтичні стосунки, передає Корупція.Стар

Першим чоловіком Ірини став чоловік із досить не типовою для України професією – модель, Андрій Оверчук. Пара прожила разом з 1998 по 2001 рік, а найбільшим щастям для обох стало народження сина – Гліба. Про нього і хочемо розповісти детальніше.

Коли батьки розлучалися, хлопчику ледь виповнилося 3 рочки, тож він залишився жити з мамою. Однак, де затребуваній співачці взяти вдосталь часу, щоб повноцінно виховувати сина? Тож на допомогу Ірині прийшла її мама та декілька нянь. Артистка ж проводила з сином увесь вільний час, який у неї залишався поміж виступами і гастролями. 

Навіть попри те, що з мамою вони проводили зовсім мало часу, Гліб переконує, що любить її найбільше в світі.

У інтерв’ю Ірина часто розповідає, що коли син був ще зовсім дитиною, вона не надто балувала його дорогими подарунками. Коли хлопчик ходив до школи – видавала йому кишенькові гроші, але обмежену суму, аби син не зростав марнотратом і розумів, що гроші заробляти не так вже й просто.

Сьогодні Глібу Оверчуку вже 18 років (20 червня хлопцю виповниться 19) і він розвивається у різних напрямках. Від матері-співачки Гліб отримав гарний голос і слух, що допомогло йому у створенні власного гурту під назвою «VдохVыдоX», у колективі юнак грає на ударних.

Крім цього, Оверчук-молодший встиг спробувати себе у якості актора. Декілька років тому він знімався у кліпі популярної української співачки, де проявив себе так добре, що йому запропонували продовжити співпрацю і в деяких інших роботах. 

Популярне: А ви б її впізнали? Як зірка серіалу "Школа" Олена Курта виглядає в повсякденному житті

Батькові гени теж даються взнаки – у юнака досить не типова зовнішність, що привертає багато уваги. Тож не дивно, що його запрошують попрацювати і у якості фотомоделі. Влітку 2017, красень знявся у купальській постановці з дівчатами-балеринами, світлини – вражають, ідеально передають містичну атмосферу свята.

Словом, Гліб Оверчук намагається зробити все, аби не бути в тіні своєї знаменитої мами.