Новини про зірок
Подобається

«Мати-героїня»: Екс-дружина скандального Антіна Мухарського вперше показала своїх 5-тьох дітей

21/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Мати-героїня»: Екс-дружина скандального Антіна Мухарського вперше показала своїх 5-тьох дітей

Колишня дружина Антіна Мухарського, який втік через скандал з аліментами, поділилася з передплатниками найдорожчим

, передає Корупція.Стар

На початку місяця екс-чоловік Сніжани Єгорової втік з України, просити політичного притулку в ЄС через те, що в Україні його чекав суд. Письменник, ведучий і музикант заборгував своїй колишній дружини і 5-рим дітям кругленьку суму аліментів — понад 400 тисяч гривень. Сама жінка заявляє, що не дивлячись на те, що Антін є біологічним батьком, рідним для дітей він так і не став.

Популярне: "Невисокого зросту, а відхопив таку модель": Тільки подивіться на дружину коміка Ігоря Ласточкіна. А виглядають красиво!

Він біологічний батько наших дітей. Наші з ним справи, які знаходяться в юридичному правовому полі: йдуть суди. А щодо його листи-заяви можу тільки сказати, що у кожного є право зійти з розуму.

Сніжана після скандалу не ховається і активно веде свою сторінку в соціальній мережі Інстаграм, розповідаючи шанувальникам про своє життя, заняття, захоплення. Але ось дітей відома ведушая показує дуже рідко. Сьогодні вона поділилася унікальним кадром, на якому вона зображена разом з усіма дітьми: дівчатками Анастасією, Олександрою і Ариной і хлопчиками Андрієм та Іваном.