Новини про зірок
Подобається

«Невисокого зросту, а відхопив таку модель»: Тільки подивіться на дружину коміка Ігоря Ласточкіна. А виглядають красиво!

20/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Невисокого зросту, а відхопив таку модель»: Тільки подивіться на дружину коміка Ігоря Ласточкіна. А виглядають красиво!

Популярне:А ви б її впізнали? Як зірка серіалу "Школа" Олена Курта виглядає у повсякденному житті

 

Цього невеличкого на зріст харизматичного телеведучого в Україні знає кожна собака, а незвичайний голос допоміг йому добитися визнання публіки, передає Корупція.Стар

Свою кар'єру Ігор Ласточкін розпочав з гри в КВН, і доволі швидко пробився на телебачення. Певний період працював на російському медіапросторі, а уже згодом перебрався в Україну. Тут Ігор виступає в ролі наставника та капітана команди на "Лізі Сміху", а також веде програму "Розсміши коміка" на запрошення Володимира Зеленського. Ласточкін зізнається, що прагне удосконалювати свої навички і навіть мріє знятися у кіно або стати продюсером.  

Комік задоволений не тільки своєю кар'єрою, але й особистим життям, котре склалося саме так як і мріяв. Не дивлячись на невисокий зріст Ігор завжди користувався популярністю серед жінок. Не дивно, що його знайомство з Анною Португаловою плавно переросло в роман, а згодом у міцний шлюб. 

3 червня 2011 року відбулося весілля Ігоря Ласточкіна і Анни Португалової. Дружина актора часто виступає разом з ним на сцені. Члени команди "Днепр" не заперечують проти участі такого сімейного «тандему» в виступах, а публіка не здогадується, що ця темноволоса красуня дружина Ігоря. Через три роки подружнього життя у молодої пари народився спадкоємець Радмір.

В одному з інтерв'ю представникам ЗМІ шоумен зізнався, що його сім'я живе на два міста: дружина з дитиною перебуває в місті Кам'янське (колишній Дніпродзержинськ), а сам актор тим часом працює в Києві. На даний час Ігор проводить мало часу з сім'єю. 

Проте чоловік впевнений, що дружина повністю розуміє його прагнення до професійного розвитку. Постійна поява на екрані зробила Ласточкіна популярним. Син Ігоря частіше бачить батька по телевізору, ніж наживо. 

В майбутньому Ласточкін має намір присвятити більше часу різним проектам, працювати на телебаченні.