Новини про зірок
Подобається

І чоловік не ревнував? Степан Мисюрка розповів про свої стосунки з Поляковою. Тримайте себе в руках

26/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
І чоловік не ревнував? Степан Мисюрка розповів про свої стосунки з Поляковою. Тримайте себе в руках

Щирість, доброта і повна віддача своїй справі — саме завдяки таким рисам запам'ятався глядачам телеканалу 1 + 1 партнер Олі Полякової на шоу "Танці з зірками" — танцівник Степан Мисюрка, передає Корупція.Стар

Популярне: Оце так телепузік: Яна Клочкова зганьбилась грудьми до колін, фанати в ступорі

Незважаючи на те, що їх пара покинула проект "Танці з зірками" в 4-му прямому ефірі, Степану Мисюрці вистачило цього часу, щоб стати найяскравішим і любленим учасником легендарного шоу.

В ексклюзивному інтерв'ю «Единственная» цей талановитий хлопець розповів про те, як танці прийшли в його життя, які почуття він відчував під час участі в проекті, і про те, чи зайняте зараз його серце.

Як танці прийшли в його життя

Я танцюю 6 років. Почав на другому курсі університету. Цікаво, що саме життя привело мене до моєї професії. Під час навчання я пішов зі своєю подругою Настею просто записати її на танці. Коли ми прийшли до студії, я побачив Анжелу Карасєву і закохався, але не у неї (Сміється), в танець та її спосіб викладання. І понеслась, як кажуть. 

Про Полякову

У нас одразу була симпатія, напруги не відчувалось, відчувалось справжнє взаєморозуміння. Оля дуже працьовита, справжня бджілка-трудівниця. З наших тренувань Оля їхала на концерти, навіть у паузах теж займались. Вона дуже швидко включається в роботу. Якщо тренування продовжується 4 години, Оля буде наполегливо працювати та не відволікатися ні на що. 

Степан Мисюрка и Оля Полякова

Про поцілунок

Це була часина номеру (Сміється). Я відчував справжню відповідальність: не перельшити, не зробити менше, адже дійсно це ж сама Оля Полякова. 

Про ревнощі

Чоловік у неї дуже мудрий, тому у нас проблем ніяких не було. Степан Мисюрка интервьюОб отношениях с Олей Поляковой в повседневной жизниМи стали хорошими друзями, під час участі у шоу постійно переписували та обговорювали наші постановки. Зараз мені дуже не вистачає наших тренувань та нереального ритму. 

Чого навчився в Полякової

Оля позбавила мене невпевненості у собі. Постійно казала мені: "Цени себя, Степан! Ты не представляешь, какой ты крутой танцор, и какая сила спрятана в тебе". Навіть, коли говорю її слова, чую її голос (Сміється). Оля мене надихає на подвиги, тому зупинятися не думаю. Степан МисюркаО том, на что в первую очередь смотрит зритель, голосуя за участника: на технику танцора или на его внешность и харизмуЦе комплекс. Харизма, звичайно відіграє велику роль: якщо на сцені немає емоції, глядачу стає не цікаво. Але якщо танцівник переживає на паркеті все те, про що танцює, люди можуть навіть не помітити технічних помилок. Отже, перш за все – харизма.