Новини про зірок
Подобається

Оце так телепузік: Яна Клочкова зганьбилась грудьми до колін, фанати в ступорі

26/09/2017     Автор: Ігор Нагорний
Оце так телепузік: Яна Клочкова зганьбилась грудьми до колін, фанати в ступорі

Олімпійська чемпіонка здивувала передплатників в соціальній мережі своєї нової фотографією, передає Корупція.Стар.

Популярне: Ось це видала !!! Світлана Лобода затьмарила Яну Рудковська на її вінчання, вона одяглася в …

Найвідоміша українська плавчиха поділилася свіжим знімком в Інстаграме, підписавши його так: "Щастя, це не те почуття, яке можна відчувати постійно. Це мить, коли ви розумієте, так, я щасливий, і ви щасливі саме зараз, в цей момент. Неможливо бути щасливим в майбутньому або минулому, тільки зараз. і цей момент ви створюєте самі, ви вирішуєте, буде він щасливим або нещасним. ви наповнюєте його цим почуттям. Щастя швидкоплинно. Не намагайтеся його зловити і посадити в свою клітку. Живіть тут і зараз) ".

Але увагу шанувальників привернуло не послання Яни Клочкової, а її дуже пишні груди, на якій навіть шкіряна куртка не застебнулася. Раніше чемпіонка з плавання неодноразово демонструвала бездоганну фігуру, але такої об'ємної грудей у ​​неї ніхто не помічав.

Передплатники стали дорікати Яну в пластичної операції, на що вона відповіла: "Та ні природа подарувала))) Спасибі їй за це)".

Зробила Клочкова пластику грудей чи ні — залишається загадкою, але той факт, що кілька років тому вона виглядала інакше, поза всякими сумнівами.

Олімпійська чемпіонка відпочиває в Криму в далекому 2013 році

У Яни Клочкової сталося щось незрозуміле з грудьми

А це нове фото Яни Клочкової, яким вона поділилася кілька годин тому