Новини про зірок
Подобається

«Аж з купальника вилазять»: Олеся Судзіловська засвітила пишний бюст на відпочинку

24/08/2017     Автор: Яна Романська
«Аж з купальника вилазять»: Олеся Судзіловська засвітила пишний бюст на відпочинку

Актриса і ведуча розслабляється за кордоном. Олеся Судзиловська вирушила в довгоочікувану подорож на розкішний закордонний курорт. Знаменитість регулярно ділиться яскравими кадрами з відпочинку, захоплювався її фоловерів, передає Корупція.Стар

Популярне: Ви тільки подивіться на ці форми! Ассія Ахат показала фото зі свого відпочинку. Ще та штучка

43-річна Олеся Судзиловська вважається однією з найкрасивіших і стильних актрис вітчизняного кінематографа. Зірка не перестає радувати шанувальників своїми фотографіями в «Інстаграмі». Ті регулярно пишуть блондинці безліч компліментів в соціальних мережах. Нещодавно Олеся вирішила продемонструвати фанатам, як вона проводить час на відпочиноку. Судзиловская розмістила традиційний кадр в бікіні, що підкреслює достоїнства її підтягнутою фігури, — пише Старх.

«Всім доброго ранку!» — з такими словами Олеся звернулася до передплатників.

Користувачі соціальних мереж прийшли в захват від публікації знаменитості і підтримали її численними позначками «Мені подобається». На їхню думку, Олеся знаходиться в чудовій формі, на заздрість злостивцям. «Вау, яка красотуля», «Бездоганна», «Фігура приголомшлива», «Дівчина-загадка», «Богиня кохання», «Ви шикарні», «Чарівна особа», «Класна», «Поза сумнівом», «Супер», « відмінний загар », — обговорювали шанувальники зірки.

Відзначимо, що зараз Олеся Судзиловська знаходиться на Ібіці, куди вона полетіла на початку серпня. Блондинка насолоджується чудовою погодою і чудово проводить час, загоряючи і купаючись в морі. У мікроблозі актриси регулярно з'являються яскраві кадри, які передають атмосферу живописного курорту. Передплатники Судзиловської захоплюються фотографіями з її особистого архіву, зробленими на відпочинку.

Під час своєї подорожі Олеся відвідала Форментеру — найменший і тихий з Балеарських островів. Актриса чудово провела час у відокремленому місці, прихованому від цікавих очей.

«Фантастично прозора бірюзова вода, білий дрібний пісок, дружня тепла атмосфера. Завжди заходимо і на цей острів, відвідуючи Майорку і Ібіцу », — зазначила вона.

Передплатники Судзиловської не перестають захоплюватися її кадрами, зробленими в іншій країні. «Рай», «Краса», «Зачаровує», «Море — це маленьке життя», «Хороший знімок», «Справжнє умиротворення», «Какая прелесть», «Рай», «Приголомшливо», «Щасливого денечка», «Вода нереальна »,« Кайф », — писали шанувальники знаменитості.

Нагадаємо, що в січні Олеся стала мамою вдруге — вона народила сина, якого назвали Майком. Актриса в короткі терміни скинула зайві кілограми, набрані під час вагітності. Заради цього Судзиловская займалася з особистим тренером і дотримувалася дієти.