Новини про зірок
Подобається

Ви тільки подивіться на ці форми! Ассія Ахат показала фото зі свого відпочинку. Ще та штучка

23/08/2017     Автор: Яна Романська
Ви тільки подивіться на ці форми! Ассія Ахат показала фото зі свого відпочинку. Ще та штучка

Скрипалька Асія Ахат поділилася яскравими знімками зі своєї подорожі на острів Кауаї, на який вона вирушила разом зі своєю сім'єю.​ передає Корупція.Стар

Попурярне: Зять Глаголєвої розповів шокуючу інформацію про неї… Так ось, що трапилось насправді

В цьому році провести свої літні канікули Ассія Ахат вирішила разом з сім'єю. Як курорту для відпочинку українська скрипалька і співачка вибрала Гаваї.

Цілий тиждень Асія насолоджувалася красою одного з наймальовничіших і древніх Гавайських островів — Кауаї. Фотографіями зі свого сімейного подорожі зірка вже встигла поділитися в Instagram.

У коментарях до фотографій Ахат зізналася, що, незважаючи на шторм і заборони аборигенів, ризикуючи життям, викупалася в Тіхомм океані, де водиться до 40 видів акул.

На острові штормило, купатися не дозволяли, та й, з огляду на таку кількість акул, ніхто не хотів заходити в воду. Але я настільки люблю океан, що не змогла втриматися. Як потім з'ясувалося, я виявилася єдиною серед туристів, хто на це зважився — пише в своєму блозі артистка.

Однак справжній фурор в Мережі справили ті фотографії Азії, на яких він позує в купальнику. Варто відзначити, що фігура 52-річної зірки виглядає практично бездоганно. Її підтягнутим формам можуть позаздрити навіть молоді знаменитості.

1

2

 

3