Новини про зірок
Подобається

Федір Бондарчук вперше вийшов у світ зі своїми онуками (ФОТО)

22/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
Федір Бондарчук вперше вийшов у світ зі своїми онуками (ФОТО)

Федір Бондарчук вийшов у світ з Пауліною Андрєєвої і своїми онуками


Режисер представив гучну прем'єру мультфільму «Бос-Молокосос» в центрі Москви.
11 (1)
В кінотеатрі «Москва» відбулася прем'єра мультфільму «Бос-молокосос», головну роль в якому озвучив Федір Бондарчук. Звичайно, саме його і чекали гості цього вечора. Однак він прийшов одним з останніх разом з Пауліною Андрєєвої. Федора тут же оточили онуки. Позуючи для фотографів, зоряна сім'я вирушила в кінозал, де їх вже чекали інші артисти.


Багато зірки прийшли подивитися мультфільм про диктатуру немовля разом зі своїми дітьми. Наприклад, Катерина Волкова вивела у світ свою дочку Лізу, яку кличе Гусеной. Шестирічна дівчинка, позуючи на банері:

«Ким ти хочеш бути», відразу ж заявила: «Фігуристкою». «Так, це правда, — підтвердила зірка серіалу «Вороніни». — Донька попросила відвести її в секцію фігурного катання, коли їй було три з половиною роки. З тих пір вона посилено тренується. Правда, цієї зими була перерва. З-за хвороби ми пропустили кілька занять. Тепер посилено нагінкою».

11 (2)

Популярне: Ольга Бузова копіює коханку колишнього чоловіка (ФОТО)


Дочка Катерини Вуличенко Софія вибрала для себе зовсім не «зіркову» професію. Дівчинка вирішила стати ветеринаром. «Спочатку хотіла бути палеонтологом, — згадує актриса. — А зараз вирішила — буде ветеринаром».

11 (3)
Звичайно, цим ввечері у багатьох виникало питання, які воліють дивитися мультфільми діти зірок. Цікаво, що молодший син Ольги Кабо та молодша дочка Наталії Іонової з упевненістю відповіли, що їх улюблені мультфільми — вітчизняні, такі як: «Простоквашино» або «Карлсон». Діти зірок, які вже виросли, говорили про зарубіжних мультиках. «Юні титани»! — відповів на питання про улюбленому мультфільмі молодший син Катерини Климової Коренів.

11 (4)

«Складно встежити за смаками чотирьох дітей, — поділилася актриса. — Всім чотирьом подобається різні фільми. І, найголовніше, це їх думка, на яку я можу вплинути лише частково».