Новини про зірок
Подобається

Ольга Бузова копіює коханку колишнього чоловіка (ФОТО)

22/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
Ольга Бузова копіює коханку колишнього чоловіка (ФОТО)

Телеведуча змінює зовнішність, щоб стати схожою на Анастасію Костенко.

Шанувальники Ольги Бузової дивуються: невже телеведуча копіює коханку колишнього чоловіка Дмитра Тарасова? Напередодні зірка «Дому-2» (а також співачка, письменниця і модельєр) продемонструвала шанувальникам новий імідж. Бузова постала перед передплатниками з новою зачіскою.

42 (2)

Несподівано для фанатів Ольга збільшила довжину волосся. У коментарях до опублікованого знімку шанувальники помітили, що, змінивши зачіску, вона стала схожа на 22-річну модель Анастасію Костенко.

Чутки про те, що Бузова наслідує Костенко, з'явилися ще наприкінці минулого року, коли Ольга, багаторічна блондинка «зі стажем», раптом стала брюнеткою. Телезірка ж запевняє: зміна іміджу допомагає подолати такі проблеми, як розлучення з чоловіком. Ось і вона вирішила, що їй це необхідно. 

Популярне: Ріанна в шубі, баскетбольних шортах і рожевих чоботях епатувала на вулицях Нью-Йорка (ФОТО)

До речі, в Мережі досі бурхливо обговорюють недавній день народження Дмитра Тарасова. Ходять наполегливі чутки, що в самий розпал вечірки на порозі закладу, де відзначали ювілей футболіста, з'явився непроханий гість — Бузова. Нібито Ольга приїхала з букетом для його мами, але її не пропустили охоронці.

42 (3)

Тарасов ж у цей час запалював на танцполі з Костенко, яку вперше офіційно представив друзям і рідним. На свято були запрошені також і батьки ростовської моделі, що говорить про серйозність намірів Дмитра у відносинах з Анастасією.