Новини про зірок
Подобається

«Тюрбан був би більш естетичніше»: Ані Лорак розкритикували за спокусливі фото в червоному купальнику

10/07/2018     Автор: Яна Романська
«Тюрбан був би більш естетичніше»: Ані Лорак розкритикували за спокусливі фото в червоному купальнику

Популярна співачка, якій скоро виповниться 40, не перестає приємно дивувати своїх шанувальників. Так, співачка опублікувала на своїй сторінці в Інстаграм, де вона в червоному закритому купальнику, який підкреслює її фігуру, і рушником на голові.

"Люблю красний..закат солнца..но пора готуватися до концерту", — написала співачка під фото.

Популярное: «Найкращий місяць мого життя:» Олена Шоптенко потішила шанувальників зворушливим фото з чоловіком та новонародженим сином

Шанувальники таланту співачки, в черговий раз залишили безліч позитивних коментарів, де захоплюються її красою: "Як завжди красива і чарівна !!", "Вам йде червоний", "Приголомшлива Ані", "Ох тіло супер", "Дуже сексуально і зовсім не пішло, шикарне фото! "," Ух яка апетитна "," Шикарна ципочка ".

Але, були і ті, кому не сподобався такий образ співачки: "А голою слабо ???", "Дуже дивно, чим старше, тим більше оголюється, пахне вульгарністю, причому давно", "До чого цей наряд я в шоці", "Кароліна, я не знаю, хто у вас в стилістів, але я б поставила йому" 3 ". З цими уколами" краси "і в цьому парадно-вихідному мейкап Ви виглядаєте в кращому випадку на 40", "зізналася", " … тюрбан був би більш в тему і естетичніше ".

Протягом довго часу, на адресу артистки сиплеться безліч негативних коментарів про те, що вона одягається не за віком, занадто сильно захоплюється пластикою.

Так само говорилося, що Ані недавно публікувала фото з сім'єю на відпочинок. До цього, Ані порадувала шанувальників фотосесії в білому, де вона виглядала дуже мило.