Новини про зірок
Подобається

«Найкращий місяць мого життя:» Олена Шоптенко потішила шанувальників зворушливим фото з чоловіком та новонародженим сином

10/07/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Найкращий місяць мого життя:» Олена Шоптенко потішила шанувальників зворушливим фото з чоловіком та новонародженим сином

Олена Шоптенко — одна з найвідоміших та найпопулярніших танцюристок українського шоубізнесу та чемпіонка світу з бальних танців. 
Вона не раз ставала призеркою різноманітних конкурсів та шоу і танцювала в колективах найвідоміших українських зірок. 

Широку популярність Олені принесла участь у славнозвісному шоу "Танці з зірками", в якому вона виступала в парі з Володимиром Зеленським і вони своїм неперевершеним дуетом змогли завоювати серця глядачів і вибороти перемогу в шоу. 

У останньому сезоні, що транслювався на телебаченні в 2017 році Олена також брала участь разом з актором і режисером Ахтемом Сеїтаблаєвим, їм навіть вдалося дійти до фіналу проекту і завершити його з почесним третім місцем, потішивши глядачів неймовірно проникливими виступами.
Цікавим фактом стало те, що Олена, виявляється була вагітною під час зйомок, проте це не заважало їй виконувати свою роль хореографа і активно танцювати. 

Про майбутнє поповнення в родині Олена зізналася вже на достатньо пізньому терміні, оскільки приховувати вже не було сенсу.
Свого первістка Шоптенко народила 9 червня цього року і назвла сина Олексієм. 

Популярное: «Наша шведська сім’я»: Юрій Горбунов показав інтригуюче фото з дружиною та «конкурентом»

Олена майже не ділиться з шанувальниками фотографіями новонародженого сина, однак напередодні все ж потішила своїх підписників зворушливим родинним знімком, де вся молода сім'я в повному складі.

"Сьогодні рівно місяць як я можу кожен день загадувати бажання, крадучись між @kzmr_mlvch (нік чоловіка Олени в Instagram – ред) і АА. Поки всі збуваються і дуже смачно пахнуть. Найкращий місяць", – підписала фото Олена.

"Яка краса. Щастя вам", "Нехай малюк росте Вам на радість. Здоров’я матусі і малюкові!", "Поздоровляююююю! Як говорила моя донечка: "А братик пахне сирою тертою морквою і молочком!", "Вітаю! Щастя і миру, здоров'я всій сім'ї!", "Здоров'я мамі і малюкові, а татові мудрості", – написали шанувальники Олени в коментарях.

А ми, редакція Корупція.Стар, можемо лише побажати родині сімейного щастя!