Новини про зірок
Подобається

«Я була одержима»: Маша Єфросиніна відверто про кризу у шлюбі і свого чоловіка-бізнесмена

06/07/2018     Автор: Катерина Гук
«Я була одержима»: Маша Єфросиніна відверто про кризу у шлюбі і свого чоловіка-бізнесмена

Неможливо уявити українське телебачення без Маші Єфросиніної, яка має такий колосальний досвід роботи телеведучої, що переоцінити її медіа вплив дуже складно. Соціальні, розважальні, благодійні та навіть політичні телепроекти — професіоналізм Єфросиніної дозволяє їй впоратися з усіма жанрами тележурналістики, хоча сама жінка зізнається, що страх провалу переслідує її перед кожним виходом на сцену, передає Корупція.Стар.

За кілька років, українська зірка Маша Єфросиніна стала справжньою іконою стилю для своїх шанувальниць, а її хорошою підтримкою завжди є і був коханий чоловік Тімур.

Тімур Хромаєв один з керуючих партнерів київської компанії АРТА, контролює діяльність, пов'язану з торгівлею цінними паперами й управлінням активами. Зіркове подружжя виховує дочку Нану, яка з'явилася на світ у 2004 р, і сина Олександра, який народився в 2014.

Маша завжди проникливо говорить про свої почуття до чоловіка, які з роками стають все сильнішими:

«Так, наші діти обурливо схожі тільки на тебе! Так, ти чаруєш людей мовчанням швидше, ніж я гуморески! Так, ти буваєш зосереджений на своїй роботі рівно в ті моменти, коли сильно треба, щоб ти потримав мене на ручках і прошепотів мені якусь дурість! Однак все це не заважає тобі бути найкращим чоловіком на світі! »

Маша не одноразово стверджувала, що Тімур для неї величезною підтримкою у житті, а на запитання чи розчаровувалася вона у чоловікові гордо відповідає: "Ні, я б тоді не змогла з ним жити далі. Мені важливо чоловіка поважати, пишатися ним, хотіти його. Це все, звичайно, при наявності любові. Якщо її немає, то нічого вже не допоможе".

Популярне: "Я тебе просто люблю!": Оля Полякова показала рідкісні фото з коханим

Та, на жаль, у таких зворушливих стосунках також був період не порозумінь. Маша з Тімуром разом з 2002 року, 16 років. Зі слів телеведучої, криза в родині настала в 2013 році. Єфросиніна зізналась, що в цей час була немов одержима роботою і не бачила очевидного.

"Саша — це був дар знебес. Ми до питання про дитину взагалі періодично поверталися, дуже хотіли сина. Ніде правди діти — більше хотіла я. Тимур з тих чоловіків, які такі тонкі, інтимні, глибокі моменти надають вирішувати жінкам. Коли я його питаю: «Ну чому ми не можемо як в кіно: я тобі кажу, що хочу дитину, а ти мене підхоплює на руки, кружляєш і відповідаєш:« Я теж, кохана! ». Він відповідає:« Тому що такі моменти ти повинна вирішити сама. Просто я знаю, якщо на тебе надавлю, хоч в чомусь ти відчуєш напругу, ти не зможеш бути щасливою в цьому ». І він, як виявилося через роки, мав рацію. Я довго не наважувалася на сина: мене захоплювали проекти, проекти, проекти. Я була одержима роботою!"

Проживши у шлюбі 16 років, Маша і досі вважає свого чоловіка ідеальним й чудовим батьком, про якого можна тільки мріяти:

«Я готова життя віддати в ті моменти, коли він з дітьми. Завжди, з моменту появи Наночка до сьогоднішнього дня з Сашенькою, я завжди абсолютно впевнено і спокійно можу залишити його з дітьми. Я знаю, що для дітей це буде найщасливіший час, їм дозволено буде все, але при цьому вони будуть нагодовані, вимиті і укладені вчасно спати. Тимур — чудовий батько. Я знаю, що Саня і Нана абсолютно захищені, коли він з ними ».