Новини про зірок
Подобається

«Я тебе просто люблю!»: Оля Полякова показала рідкісні фото з коханим

03/07/2018     Автор: Яна Романська
«Я тебе просто люблю!»: Оля Полякова показала рідкісні фото з коханим

Популярна українська співачка, тренер «Ліги сміху», яка називає себе супер-блондинкою і носить почесне звання найкрасивішої жінки країни за версією модного журналу Viva! — Оля Полякова не втомлюється дивувати своїх шанувальників все новими й новими витівками, передає Корупція.Стар

Як і більшість зірок, Оля активно користується соціальними мережами та веде свій блог в Інстаграм. Співачка показує там себе, своє життя та своїх дітей, часто розповідає шанувалькам цікаві та смішні історії. І якщо все вище вказане Оля справді показує часто, то її коханого чоловіка зустріти там можна не часто.

Однак, днями, з нагоди дня народження чоловіка Полякова все ж опублікувала ніжні фото зі своїм Вадимом.

«Я тебе просто люблю! З днем народження!»,- написала зірка

Фолловерів артистки приємно здивували такі ніжні кадри. Вони залишили безліч привітань для коханого чоловіка улюбленої співачки, а також засипали пару компліментами. 

Популярне: "Королева літа": Наталя Могилевська показала ідеальне тіло у купальнику

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що особистий Інстаграм-акаунт з‘явився навіть у красивих ніг артистки. «Ми вважаємо, що це ми зробили її зіркою, і ми заслуговуємо більшого!», — написано в описі блогу. До речі, «ноги Полякової» назбирали вже майже 2 тисячі підписників.