Новини про зірок
Подобається

Відверті фото та з’вязок з відомою співачкою: Що відомо про 20-річну «дочку» Потапа, Наталію

06/07/2018     Автор: Ігор Нагорний
Відверті фото та з’вязок з відомою співачкою: Що відомо про 20-річну «дочку» Потапа, Наталію

Прийомна дочка Олексія останнім часом стала активним користувачем соціальних мереж. Шанувальники артиста називають дівчину втіленням краси і стилю. Чим же займається дочка знаменитих батьків, дізнавалася редакція

Корупція.Стар.

Наталя Горова народилася в 1997 році. Але її батьком, як багато хто думає, що не  український виконавець Олексій Потапенко ї батько. На момент народження дівчинки, Потапу самому ледь виповнилося 16 років. На той момент її мама, не менш відома в українському шоу-бізнесі Ірина була одружена з іншим виконавцем, співаком "UGO" Юрієм Горовим. Саме його прізвище і дали дочці.

 

Популярне: "Я тебе просто люблю!": Оля Полякова показала рідкісні фото з коханим

З Потапом мама Наталі познайомилася трохи пізніше, а стосунки зав'язалися вже після розлучення зі своїм чоловіком Юрієм. У 1999 році пара зіграла весілля, Потапу тоді тільки виповнилося 18 років. Доньці Ірини на той момент було 2 роки, і Олексій вирішив виховувати дівчинку, як свою рідну і ніколи в своїх інтерв'ю не називав її прийомною.

Пару Потапа і Ірини назвали однією з найміцніших і говорили, що цей шлюб можна приводити в приклад. Але в 2014 році прогриміла новина про те, що пара розлучається, а подружжя довгий час навіть не жило разом. З мамою залишилася жити і Наталя, якій на той момент було 17 років. Ірина зізнавалася, що через постійні концерти Потапа, здебільшого вихованням дівчинки займалася саме вона.

За словами мами, Наталі ніколи нічого не забороняли, дівчинка до всього приходила сама. Ірина стала для своєї доньки справжнім другом, з яким дівчина ділилася всіма своїми проблемами і досягненнями. Саме тому після розлучення Наташа залишилася жити зі своєю мамою.

Не дивлячись на зоряну кар'єру своїх батьків, Наташа обрала дещо інший шлях, пішовши більше по стопах матері, ніж двох батьків. Вона поступила в Київський Національний Економічний Університет ім. Вадима Гетьмана. Буквально вчора дівчинка з успіхом закінчила свою вищу освіту та отримала диплом бакалавра.

Не можна не визнати, що з маленької дівчинки, Наташа вже стала справжньою дорослою красунею. Дівчина не соромиться своєї підтягнутої спортивної фігури і часто ділиться зі своїми шанувальниками досить відвертими знімками. До речі вона веде свою сторінку в соціальній мережі Інстаграм, на якій вже майже 16 тисяч передплатників.

Від своїх батьків Наташа перейняла не лише любов до активного життя в соціальних мережах, але і захоплення татуюваннями. Так, на сьогоднішній день, на її тілі можна нарахувати 13 малюнків. При цьому, сама Наташа розповідала, що зупинятися на цьому не збирається.

Є у такої красуні і шанувальник. Про нього відомо не з багато, дівчина намагається тримати його біографію в таємниці. Ним виявився її однокурсник Денис Бойко. Відносини між парою зав'язалися ще на початку 2015 року.

Наталя розповідала, що в той день відзначала з друзями в барі виступ на університетській сцені, в компанії виявився і Денис, якого знайомі дівчата вирішили наполегливо з нею звести. Хлопець провів її до будинку, так як компанія випила достатню кількість алкоголю, і дівчина віддячила своєму лицарю поцілунком. Але зустрічатися вони ще не почали, ставши більше ніж друзями, але ще не парою. Тільки в 2017 році, коли Денис познайомився майже з усією родиною Наталії на Дні Народженні її дядька, він поставив дівчині головне питання: «Так, а ми зустрічаємося або як? »і після цього вони офіційно стали парою.

Зараз же Наташа вже знайшла собі роботу, вона стала менеджером однієї з протеже її другого тата Потапа — співачки Мішель Андраде. Нагадаємо, що її мама Ірина теж є продюсером проекту Потапа — MOZGI.