Новини про зірок
Подобається

«Скандали, кров, літали ножі, суди…»: Як склалися стосунки Сергія Притули з його першою дружиною, Юлею

06/07/2018     Автор: Яна Романська
«Скандали, кров, літали ножі, суди…»: Як склалися стосунки Сергія Притули з його першою дружиною, Юлею

Сергій Притула належить до тих українських зірок, які не лише ведуть активне світське життя, а й приділяють багато уваги суспільству. Ні для кого не секрет, що ноумен вже давно займається волонтерством, тож на його сторінках у соціальних мережах багато дописів присвячено саме цій діяльності. Однак, попри це, Сергій також часто ділиться зі своїми шанувальниками теплими сімейними фотографіями, а також розповідає про свої стосунки з близькими людьми.

Зараз Притула одружений з красунею з Донецька, яка, за чутками, розбила перший шлюб шоумена. Правда це чи ні, і які стосунки у Сергія з його колишньою дружиною та мамою його сина – у матеріалі Корупція.Стар.

Перед офіційним розлученням пара вже майже рік не жила разом, любов помаленьку згасла у побутовій рутині. Не зміг вберегти шлюб і маленький син – Дмитро.

Спочатку було багато образ і звинувачень, і підігрівав весь цей процес – суспільний інтерес. А ще, той факт, що Сергій дуже скоро знайшов заміну колишній коханій. Звісно, Юля ображалась, але заради сина вони змогли зберегти теплі стосунки.

На численні запитання у ЗМІ про розрив шлюбу і стосунки «після», Притула відповідав так:

«Мене останнім часом людські маси дивують. Мені почали розповідати, який я негідник — жінку з дитиною кинув. Є той факт, що ми з нею вже три роки розлучені. У неї своя родина, у мене своя. Ми тішимося за неї, у її нового чоловіка прекрасні стосунки з моїм сином. Але людям весь час хочеться, щоб якщо люди розлучаються, щоб завжди були якісь скандали, кров, літали ножі, суди, щоб діти плакали, ділили майно, "нажаль" я всіх розчарував. У мене такого немає»

До речі, Юля й справді щаслива з новим чоловіком та маленькою донечкою. До того ж вона досі працює на телебаченні. Якщо у неї чи Сергія в житті з’являються якісь проблеми – вони завжди підтримують одне одного, адже вони друзі.

Нагадаємо, Сергій та Юля познайомились 11 років тому, більшу частину з яких прожили у шлюбі. Зважаючи на веселу вдачу Притули, їхнє знайомство теж було особливим і з ноткою гумору. Шоумен проводив кастинг, на який і прийшла спробувати свої сили його майбутня, а тепер уже колишня, дружина – Юля Андрійчук.

«Сірий» був би не він, якби не постібався з красуні. Він придумав для неї тестове завдання: сказав помити йому голову, аби перевірити всю серйозність намірів Юлі. А вона не відмовилась – з легкістю впоралась, саме це і привернуло увагу телеведучого. Через місяць після зустрічі вони одружились.

Популярне: "Кохана моя, я все одно поряд! Хоч і сльози капають …": Скандальну російську співачку не пустили в Україну

Однак, їхні стосунки завершилися так само швидко, як і почалися.