Новини про зірок
Подобається

«Кохана моя, я все одно поряд! Хоч і сльози капають …»: Скандальну російську співачку не пустили в Україну

22/06/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Кохана моя, я все одно поряд! Хоч і сльози капають …»: Скандальну російську співачку не пустили в Україну

Скандальна російська виконавиця Лоліта Мілявська поскаржилася своїм шанувальникам на те, що її не пустили в Україну, передає Корупція.Стар      

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм жінка опублікувала фотографію своєї дочки Єви і розповіла історію про те, що не зможе потрапити на випускний своєї дочки, яка закінчує одну з київських шкіл.

Популярне: "Наталю, варто зупинитись": Шанувальники Могилевської не на жарт занепокоєні станом співачки

«Сьогодні у моєї улюбленої донечки була репетиція випускного! Я можу тільки отримувати фото та відео, як це буде відбуватися … Як мені шкода! Улюблена моя, я все одно поряд! Хоч і сльози капають … », — написала в соцмережі Лоліта.

Нагадаємо, що розділити зі своєю дочкою цей радісний момент співачка не зможе через те, що в минулому році отримала від співробітників СБУ заборона на в'їзд на територію України терміном на три роки. Такі заходи були прийняті до співачки через її виступів на окупованих територій, зокрема в Криму.

У коментарях до публікації артистка продовжила жалуватися своїм фанатам на те, що не зможе побувати на святі у своєї дочки.

«Мене не пускали на Україну і не пустять навіть на випускний вечір, це вже зрозуміло. А моя мама в 75 років не зможе вести прямий ефір зі свята Єви — їй складно пояснити, як це зробити », — журиться артистка.

Артистка додала, що вищу освіту її дочка буде отримувати в Росії.