Новини про зірок
Подобається

«На межі добра і зла»: Настю Каменських розкритикували через занадто пікантне фото

06/07/2018     Автор: Ігор Нагорний
«На межі добра і зла»: Настю Каменських розкритикували через занадто пікантне фото

Популярна українська співачка Настя Каменських останнім часом часто потрапляє під критику своїх фанатів з-за занадто відвертих фотографій, передає Корупція.Стар.

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм співачка опублікувала ще один знімок, який викликав величезний резонанс серед шанувальників виконавиці. На знімку видно тільки частину Насті, в кадр не потрапила голова і ноги зірки. Всю увагу шанувальників Каменських вирішила зосередити на своєму відвертому купальнику.

Популярне: "Я тебе просто люблю!": Оля Полякова показала рідкісні фото з коханим

Але через те, що камера занадто близько розташована до самої виконавиці, на фотографії створюється враження, що у неї величезні ноги. При цьому і інші частини тіла виглядають не дуже спокусливо.

Шанувальники влаштували справжній скандал через суперечки про те, чи варто було Насті взагалі викладати такий знімок.

Більшість зійшлися на думці, що знімок вже перейшов межу скромності і співачка переборщила з еротикою на своїй сторінці в соціальній мережі. Розкритикували і сам купальник.

"Ну, що це за фото, це не культурно і не красиво. Вибачте але це так", "Який ужассс", "Що це ??? Гидота", "Які жахливі плавки. Все дно. І форма і леопардовий візерунок" , "Ну як таке виставляти ?! На межі з порно", "На межі добра і зла", — розкритикували артистку передплатники.

Але при цьому знайшлися і ті, хто вважав, що вирішувати, які фотографії публікувати повинна тільки Настя.

«Може їй подобається це фото», «Це її справа», «Та нормальна фотографія».

 

#laladay in #lalaland ??‍?

Публикация от Настя Каменских (@kamenskux)