Зірка тижня
4

Дружина Кошового похвалилася фото з відпочинку. Ці ноги просто космос!

05/07/2018     Автор: Катерина Гук
Дружина Кошового похвалилася фото з відпочинку. Ці ноги просто космос!

Літо у повному розпалі і усі люди у тому числі і зіркові сім'ї відправляються на різноманітні курорти для омріяного відпочинку. Не винятком стала і сім'я Євгенія Кошового, передає Корупція.Стар.

Родина Кошових відправилась в чергову відпустку, щоб позасмагати на сонці та відпочити від тяжких буднів. Однак явним та доволі дивним фактом для багатьох стало те, що сам Євгеній не поїхав разом зі своїми дівчатами на довгоочікуваний відпочинок. 

Невже він не боїться, що хтось вкраде його красунь, а можливо в сім'ї Кошових почались негаразди, і саме тому Ксенія поїхала на відпочинок без коханого, поки не відомо.

Популярне: "Я тебе просто люблю!": Оля Полякова показала рідкісні фото з коханим

Дружина коміка вже встигла поділитись ефективними фото, де вона разом з донькою в яскравих купальниках позує перед камерами. На трьох із фото Ксенія в рожевому купальнику демонструє свої шикарні форми та ідеальну фігуру. З такою дружиною потрібно бути особливо пильним, адже про таку мріє не один чоловік. шанувальники уже встигли оцінити нові фото Ксенії і засипали її компліментами.

"Клас!, Така худенька, поділись секретом!, Фото супер, Красуні!!!, А ці ноги!!!".

Варто зазначити що ця пара являється однією з найромантичніших в сучасному українському шоу-бізнесі. Вони постійно разом підтримують один одного та допомагають у всіх починаннях. 

Ксенія практично не пропускає виступів коханого, як у Кварталі так і у Лізі Сміху, її досить часто знімають на камеру, де помітно як вона переживає та підтримує свого коханого. А за кулісами вони ніжно обіймають один одного та обмінюються теплими словами.

Як неодноразово зізнавався сам Євгеній до того часу, коли він зустрів Ксенію, у нього було дуже багато жінок, для яких навіть пальців не вистачить, щоб їх перерахувати. А коли зустрів її то зрозумів, що вона саме та жінка разом з якою він готовий прожити все своє життя. У пари двоє прекрасних доньок, які взяли від своїх зіркових батьків все тільки краще.

"Женя балує дітей, а роль злого поліцейського в сім'ї дісталася мені". – зізналася Ксенія Кошова.

Пара намагається прищепити дітям почуття вдячності та поваги до того, що вона має. Зіркове подружжя не балує дітей, вони вчать правильно поводитисьз грішми, що їх не потрібно витрачати на дрібниці. Тому над подарунками для дітей, подружжя ретельно думає.

"Я не хочу, щоб вона виросла мажором". – наголосив Євген Кошовий.

Нагадаємо, що Євгеній доволі часто ділиться фотографіями з дружиною та доньками, він ніколи не приховував своє особисте життя і все що відбувається в їхній сім'ї він розповідає на камери. Він надзвичайно вдячний своїй коханій, що постійно розбавляє його сірі будні барвами, та за те, що вона подарувала йому двох прекрасних донечок.  

Бажаємо цій чудовій парі лише тільки всього найкращого.

 

 

 

 

 

Русалки ?‍♀️ к заплыву готовы??

Публикация от Ксения Кошевая (@yalta_k)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Утомленная солнцем…?

Публикация от Ксения Кошевая (@yalta_k)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Подружки-нюшки с Варюшкой Кошевушкой @varia__koshova_ ❤️❤️❤️

Публикация от Ксения Кошевая (@yalta_k)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#кроликпетрик @evgenii.koshevoi @varia__koshova_ Симка и я?

Публикация от Ксения Кошевая (@yalta_k)