Новини про зірок
Подобається

«Такі ніжні»: Гайтана поділилась рідкісними фото з коханим чоловіком

05/07/2018     Автор: Катерина Гук
«Такі ніжні»: Гайтана поділилась рідкісними фото з коханим чоловіком

Вперше співачка Гайтана поділилась зі своїми прихильниками ніжним фото зі своїм чоловіком. Такий кадр став рідкістю, адже весь цей час співачка рідко розповідала та показувала свого чоловіка та батька маленької донечки, передає Корупція.Стар.

На фото співачко ефектно позує перед своїм коханим та робить селфі разом з ним. Таке фото не залишило осторонь шанувальників, які щиро раді за цю пару і побажали їм щастя та сімейного добробуту.

«Життя як океан, де ніхто не гарантуватиме тобі штиль і спокій. Буває складно, іноді здається хвиля ось ось і накриє… І в такі моменти не соромно, що ми боїмось стихії, яка може зруйнувати все… Але, в серці завжди живе віра в капітана, якого ми обираємо на життя» — Таким чином підписала свій пост співачка.

Популярне: "Я тебе просто люблю!": Оля Полякова показала рідкісні фото з коханим

Також Гайтана додала хештеги «на все життя», «капітан», «найкращий», «кохаю».

Варто зазначити і те що за останній час співачка круто змінилась, вона поміняла зачіску та стала в рази жіночнішою.

Нагадаємо, Гайтана вкотре потішила своїх шанувальників зворушливим фото донечки. Зазначимо, що вже зовсім скоро маленька Ніколь-Сапфір відсвяткує свій перший день народження, а зіркова матуся Гайтана не пропускає слушної нагоди поділитися зі шанувальниками новими світлинами маляти.

 

 

 

Життя як океан, де ніхто не гарантуватиме тобі штиль і спокій. Буває складно, іноді здається хвиля ось ось і накриє… І в такі моменти не соромно, що ми боїмось стихії, яка може зруйнувати все… Але, в серці завжди живе віра в капітана, якого ми обираємо на життя??? #teamo #gaitana #гайтана #навсежиття #капитан #yahts #самыйлучший #кохаю #delfiayachts #поддождём #kalynaboats @kalynaboats ? @basement.kiev ?#basementkiev

Публикация от GAITANA (@gaitanamusic)