Новини про зірок
Подобається

«Герцогиня»: Новий образ Ольги Фреймут викликав шквал емоцій в Мережі

05/07/2018     Автор: Катерина Гук
«Герцогиня»: Новий образ Ольги Фреймут викликав шквал емоцій в Мережі

Як завжди стильна і елегантна Ольга Фреймут опублікувала у своєму мікроблозі новий ефектний знімок, на якому позує в оригінальній сукні світло-оливкового кольору з декоративною вишивкою на грудях, передає Корупція.Інфо

Директриса телевізійної «Школи леді» в черговий раз дала шанувальникам можливість захопитися своєю красою, а заздрісникам дала привід для нових сенсацій та скандальних обговорень.

Популярне: "Я тебе просто люблю!": Оля Полякова показала рідкісні фото з коханим

У коментарях передплатники розбилися на два табори: одні невпинно захоплюються аристократичною і благородною зовнішністю відомої телеведучої:

"Красуня", "Ви чарiвна)", "Герцогиня", "Шляхетна дуже", "Дуже стильно", "Моя неймовірна", "Чарiвна.такая струнка))))", "Так красиво??вишукано?"

Інші просто накинулись на телеведучу та розкритикували фото:

"Стара курва", "Змарніла втомлена яка там краса", "Як завжди галіма зачіска", "Фантастична уродіна, точно похожа на старого дракона".

Нагадаємо днями, Фреймут показала вишукане чорно-біле фото. На ньому жінка надзвичайно схожа на видатних француженок – Бриджит Бордо та Катрін Деньов.

Особливим цей кадр робить «маленька чорна сукня», в якій позує Ольга, а пікантності додає величезне декольте багатодітної мами. А може це все-таки не Ольга Фреймут??.

 

 

@chloe #chloekiev #chloegirls

Публикация от FreimutOlia (@freimutolia)