Новини про зірок
Подобається

«Прямо Моніка Белуччі»: Настя Каменских приємно здивувала шанувальників новим нарядом

04/07/2018     Автор: Катерина Гук
«Прямо Моніка Белуччі»: Настя Каменских приємно здивувала шанувальників новим нарядом

Вже більше ніж пів року Настя Каменских приємно дивує шанувальників своїми незрівнянними формами та  яскравими нарядамиє,  передає Корупція.Стар.

Варто зауважити, що після того як Насття зайнялась сольним плаванням, співачка кардинально змінила свій стиль стала жіночною та сексуальнішою. Також необхідно зазначити що вона круто схуднула та стала справжньою моделькою.

Популярне: "Я тебе просто люблю!": Оля Полякова показала рідкісні фото з коханим

На цей раз Настя знову вирішила виділитись серед маси інших зірок та появилась перед шанувальниками в пишному блакитному топі і стильній леопардовій спідниці трохи нижче за коліна. Зірка доповнили свій образ туфлями на підборах темного відтінку та срібними сережками.

"Rrrrrrr…Сьогодні я дика кішка"- Підписа своє фото Настя

Такого образу не могли не помітити прихильники Насті, які помітили її сексуальність, та зазначили, що на цьому фото співачка схожа на відому голівідську актрису Моніку Белучі.

"Моніка Белуччі" "Вогонь", "Дуже красива", "Худенька", "Шикарна", "Красуня", "Богиня", — Таким чином підписсали фото шанувальники Насті. 

Нагадаємо, днями Настя Каменських вирішила похвалитися на своїй сторінці в Інстаграм фотографіями в стильному вбранні від свого бренду. Співачка позувала в плямистій футболці і штанях, поверх яких накинула довгий чорний плащ. Образ доповнила розкішна зачіска.