Зіркові скандали
Подобається

«Дайте ви вже їй одяг»: На Лорак накинулись обурені фанати

04/07/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Дайте ви вже їй одяг»: На Лорак накинулись обурені фанати

Популярна українська виконавиця Ані Лорак виявилася в центрі ще одного скандалу через свої провокаційні образи, передає Корупція.Стар

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм зірка опублікувала знімок у відвертому образі. На фотографії співачка позує на сцені в прозорому латексному комбінезоні і нижній білизні.

Популярне: "Я тебе просто люблю!": Оля Полякова показала рідкісні фото з коханим

Сама ж артиска присвятила такий знімок анонсу концертного туру зі своєю новою програмою: «Скоро в вашому місті! Шоу Діва».

Тільки ось більшості шанувальників відвертий образ артистки не сподобався. Через це на співачку обрушилося величезна кількість критики.

"Чудовисько", "Дайте ви вже їй одяг, бідність погубить", "Нехай відразу голою фоткається, навіщо вже тут прикриватися дрібницею", "Тільки залишилося роздягнутися", "Дратує, співати не вміє, тільки роздягатися і може".

Хоча деякі шанувальники не погодилися з критикою і заявили, що зірка виглядає гідно.

"Красуня", "Розкішно", "Вау", "Фото прекрасне", "Богиня краси."

Нагадаємо, Лорак зізнавалася, що через величезну кількість обладнання, костюмів і персоналу для цієї концертної програми, вона загрузла в багатомільйонних боргах. Тепер же артистка сподівається повернути витрачені гроші, так, що очікувати дешевих квитків на концерти шанувальникам точно не варто.

 

Скоро в вашем городе! #шоудива

Публикация от Ани Лорак (@anilorak)