Новини про зірок
Подобається

«Йому тут холодно»: Усе про особисте життя телеведучої Інни Шевченко

30/06/2018     Автор: Яна Романська
«Йому тут холодно»: Усе про особисте життя телеведучої Інни Шевченко

На українському телебаченні в ролі ведучих переважно працюють жінки, а якщо точніше – надзвичайно вродливі жінки. Та краса, все-таки, не головний критерій за яким обирають телеведучих – усі вони розумні, розсудливі, чутливі. Саме такою є героїня нинішнього матеріалу редакції Корупція.Стар – Інна Шевченко.

Інна Шевченко – одна з ведучих програми новин на телеканалі ICTV. Ця жінка стала успішною завдяки своєму вмінню вірити в мрії і працелюбності.

З самого початку у дівчини не було нічого окрім мрії і щоб її досягнути вона пройшла через багато випробувань. Шевченко встигла змінити досить багато професій і більшість з них зовсім не були дотичними до журналістики:

«Я свій трудовий шлях з абсолютно простих професій — продавець в кіоску, помічник бухгалтера, приватний підприємець на ринку в Полтаві — завжди прагнула до більшого. У підсумку, без зв'язків і багатих батьків кинулася у вир з головою — змінила навчання в Академії за спеціальністю «бухгалтер» на творчість і поступила в КМУ на факультет «режисури».

Згодом їй вдалося спробувати себе у ролі ведучої та диктора на одній з популярних радіостанцій – «Рокс». Але Інна не втрачала надію — постійно шукала роботу на телебаченні і одного разу їй поталанило: вона знайшла вакансію на ТРК «Київ». Там і пропрацювала два роки, а тоді її запросили на ICTV і Шевченко, звісно ж, не відмовилась.

В Інни досить насичене особисте життя. Вона була заміжня, однак ще у 2012 році союз розпався. Шевченко згадує про розлучення  так:

«Відчула, що стосунки себе вичерпали, і ми стали один одному, як брат і сестра. Я — максималіст і прагну стосунків лише з чуттєвим коханням. Ніколи не шукала собі чоловіків — доля зводила. Зараз вже не одна, я кохаю. Щоб проводити з коханою людиною більше часу, жертвую сном — часто спілкуємося до другої, третьої, а то й четвертої години ночі».

Зі своїм новим коханим Інна вже досить довго. Відомо, що він француз і живе на батьківщині, у той час як Шевченко буквально розривається на дві країни:

«Благо, у мене зручний графік – працюю тиждень через тиждень. Так що тиждень проводжу в Україні, а потім – у Франції».

Про одруження чи переїзд до якоїсь визначеної країни поки не йдеться. Закохані розуміють, що все з часом.

«Подивимося, як все складеться. Мені подобається там жити. Але тут у мене поки робота, а там не знаю, чим зараз зможу займатися. В Україні активно вивчаю французьку мову, ходжу на курси. Я ще не вирішила точно переїжджати. Поки мене влаштовує таке життя, коли тиждень там – тиждень тут. Мій коханий чоловік один раз приїжджав в Україну, але йому тут  холодно. Ну і, чесно кажучи, там мені більше подобається проводити час, ніж тут, там все якось легше і простіше».

Популярне: "Кохана моя, я все одно поряд! Хоч і сльози капають …": Скандальну російську співачку не пустили в Україну

Ще однією великою мрією жінки є діти, яких у неї поки немає, але вона вірить, що настане час і вона стане найщасливішою в світі мамою, а її коханий – найкращим татом.