Новини про зірок
Подобається

«Вихованням повністю займається батько»: Як виглядає і чим займається син Осадчої, Ілля

29/06/2018     Автор: Катерина Гук
«Вихованням повністю займається батько»: Як виглядає і чим займається син Осадчої, Ілля

Більше року вся країна кожного дня в очікувані нових подробиць та фото маленького сина Горбунова та Осадчої, Івана, проте у Катерини є і старший син  від першого шлюбу, передає Корупція.Стар.

Тому сьогодні ми розповімо вам як сьогодні виглядає та чим займається 15-річний Ілля Поліщук.

Хлопець народився в сім'ї відомого депутата Олега Поліщука та моделі Катерини Осадчої. На момент одруження Катерині було всього-на -всього 19 років, молода та недосвідчена дівчина думала, що вона на сьомому небі від щастя. Через рік у пари з'явився маленький син, який зміцнив їхні стосунки, але не зміг їх зберегти. Адже вже через три роки пара скандально розійшлась, вони мало спілкуються і зустрічаються лише заради сина. Як розповідала сама Катерина їй просто не вистачало уваги від чоловіка, він постійно був зайнятий.

Популярне: "Звідки груди?": Надя Дорофеєва вразила прихильників відвертим фото

Єдине за що вдячна Катерина колишньому чоловіку, так це за прекрасного сина Іллю. Впродовж багатьох років вона намагалась мало говорити про нього та рідко ділилась спільними фотографіями. Їхнє спільне  життя для багатьох було справжньою таємницею, яку вона розкрила загалу тільки недавно.

В одному з інтерв'ю, яке присвятила дню народженню свого сина, Катерина розповіла, що він в неї справжня розумничка. Ілля все робить сам у нього немає таких проблем, як у більшості дітей в цьому віці.

Він захоплюється легкою атлетикою і програмуванням, крім цього у нього вистачає часу, щоб погуляти з друзями. Поки хлопець вчиться в Україні, проте можливо для здобуття вищої освіти поїде за кордон. Як зазначила сама Катерина все залежить тільки від нього. оскільки дитина сама має вибрати для себе цілі, щоб пізніше не нарікати на батьків.

Вихованням сина повністю займається батько, оскільки у матері досить напружений графік через який їй просто не вистачає часу. До того ж в неї маленький синочок, який потребує більше часу та материнської турботи.

Раніше Мережею ширились чутки, що Катерина віддала сина батькові де він і зараз живе з ним, а у мами буває тільки на свята та на вихідних. Однак ця інформація не підтверджена офіційно.

Варто зазначити й те, що на днях Катерина поділилась новою світлиною зі старшим сином, який відправився разом з мамою на вікенд у Львів. Таке фото не могло не порадувати шанувальників, які помітили що хлопець став справжнім красунчиком, який повністю схожий на свою зіркову маму.