Тренди
Подобається

Такого ви ще не бачили: Дизайнери показала нові трендові босоніжки

29/06/2018     Автор: Яна Романська
Такого ви ще не бачили: Дизайнери показала нові трендові босоніжки

Літній сезон вже у розпалі, а модниці усього світу те і роблять, що шукають як би виділитись з натовпу. На допомогу красуням спішать дизайнери, які не шкодують уяви для своїх виробів, передає Корупція.Стар

Так, дизайнери відомого взуттєвого бренду "Dsquared2", створили принципово нові босоніжки, які стали справжнім шоком для більшості.

Дизайнери не пошкодували фантазії і створили дещо «химерне», поєднавши високу вигнуту платформу зі снікерсами з відкритими пальцями.

Творці представляють свої босоніжки як тренд майбутнього сезону, однак більшість модників та експертів цієї сфери розкритикували їхню новинку.

"Чи можна було придумати туфлі, потворніші за ці? Браво!", — написав у Twitter Люк Лейч, відомий критик найвпливовішого журналу моди "Vogue".

Не зважаючи на це, фотографія босоніжок в Інстаграм все ж назбирала 38 тисяч лайків, а новинку планують запустити у масове виробництво. Босоніжки можна буде придбати в інтернет-магазині бренду "Dsquared2", а також у взуттєвих бутиках. 

Популярне: "Звідки груди?": Надя Дорофеєва вразила прихильників відвертим фото

Нагадаємо, нещодавно японський дизайнер взуття презентувала досить кумедну пару взуття у вигляді голубів. Дизайнер мала на меті показати, що туфлі літають, тож додала не лише дзьоб і очі, а й крила.