Новини про зірок
Подобається

«Шукає собі чоловіка, а сину батька»: Як живе колишня пацанка, Аня Савенець

29/06/2018     Автор: Яна Романська
«Шукає собі чоловіка, а сину батька»: Як живе колишня пацанка, Аня Савенець

«Від пацанки до панянки» — одне з шоу, яке просто обожнюють українські телеглядачі. Людям цікаво спостерігати, як дівчата, які ще вчора йшли хибною стежкою і марнували найкращі роки свого життя на випивку та п’яні дебоші, змінюються і починають новий етап. Чи насправді пацанки залишають свої погані звички в минулому – сьогодні, на прикладі переможниці 2 сезону реаліті, про це вам розповість редакція Корупція.Стар.

Аня Саванець більш відома під прізвиськом «Хом’як» потрапила на проект через свою любов до алкоголю та гулянок, а також тотальне нехтування вихованням свого маленького сина. Дівчина жила з мамою і бабусею, стосунки з якими теж складалися не найкраще – вона навіть деколи піднімала руку на свою бабусю. 

Житомирянка в певний момент злякалася, що запам’ятається синові вічно п’яною та безрозсудною, тож вирішила, що настав час змінюватись.

Дівчина зізнавалась, що часто були моменти, коли хотіла все кинути і повернутися додому: 

«Це траплялося під час складних для мене тижнів, коли провал слідував за провалом, опускалися руки, – розповідає дівчина. – Доводилося себе постійно ламати, дивитися в очі своїм страхам. Після бійки з Раміною хотіла поїхати додому…»

Ніхто не очікував, що ця слабохарактерна дівчина зможе протриматися у Школі навіть декілька тижнів, а вона натомість стала переможницею. Після свого тріумфу, Саванець зізналась, що її життя і погляди кардинально змінилися:

«Я зовсім інакше ставлюся до свого сина. Проводжу з ним весь вільний час. Хочеться добре заробляти, щоб забезпечити його майбутнє. Мрію про те, щоб влаштувати своє особисте життя. Мені потрібна людина, яка буде мене кохати. Зможе утримувати сім’ю і ніколи не дозволить собі підняти руку на жінку».

Аня й справді кардинально змінилась. Вона перестала лаятись, зав’язала з випивкою та курінням. Тепер вона займається вихованням свого маленького сина.

Популярне: "Звідки груди?": Надя Дорофеєва вразила прихильників відвертим фото

Одним з призів, якими дівчину нагородив Новий канал, став сертифікат на суму 100 тисяч гривень. Ці гроші Саванець витратила на своє навчання, а також облаштування сімейного житла.

Зараз «Хом’як» працює, а також продовжує шукати свою другу половинку, адже мріє про повноцінну сім’ю для сина.