Новини про зірок
Подобається

Відома українська актриса вперше стала мамою

28/06/2018     Автор: Катерина Гук
Відома українська актриса вперше стала мамою

Зірка серіалу "Коли ми вдома" Ірина Андреєва, вперше зізналась, що народила синочка, таку інформацію зірка розповіла в одному зі своїх інтерв'ю, передає Корупція.Стар.

Протягом восьми місяців вона тайно приховувала народження сина та мало кому розповідала про свою вагітність. Як виявилось термін вагітності зірки збігається з Оксаною її героїнею в серіалі, мабуть, саме тому мало хто помітив що зірка знаходиться в положенні.

Популярне: "Звідки груди?": Надя Дорофеєва вразила прихильників відвертим фото

"Так співпало, що я завагітніла під час вагітності своєї Оксани, – сміється Іра. – Перший час довелося зніматися з накладним животом, потім я “наздогнала” героїню, і досить було свого. А коли прийшов час, пішла в декрет і тихенько народила!".- розповіла шанувальникам Ірина.

Окрім цього зірка зазначила:

" З дитинства мріяла про двох хлопчиків і точно знала, що одного назву Максимом, А народився він в один день з моїм чоловіком – 16 жовтня"– розповідає Ірина

Варто зауважити й те, що в новому, сезоні серіалу “Коли ми вдома”, прем’єра якого зовсім ми побачимо незабаром, Ірі доведеться виховувати дитину не тільки на екрані, але і в реальному житті.