Новини про зірок
Подобається

Екс-холостячка Роза Аль-Намрі вразила шанувальників знімком з коханим чоловіком

27/06/2018     Автор: Ігор Нагорний
Екс-холостячка Роза Аль-Намрі вразила шанувальників знімком з коханим чоловіком

Відома українська телеведуча, колишня зірка шоу «Холостяк» продовжує інтригувати шанувальників знімками зі своїм чоловіком, передає Корупція.Стар

Ще в 2017 році дівчина опублікувала знімки в улюбній сукні і розповіла, що вийшла заміж. Пізніше зірка зізналася, що її чоловіком став нікому не відомий хлопець Олександр Сивацька. Все, що про нього було відомо, це те, що йому 21 рік, і він працював на телеканалі «1+1» і СТБ.

Популярне: "Звідки груди?": Надя Дорофеєва вразила прихильників відвертим фото

Новий знімок, який телеведуча "Як вийти заміж" опублікувала на своїй сторінці в Інстаграм викликав справжній фурор тому, що дівчина дуже рідко ділиться подробицями свого приватного життя. Роза не дивлячись на свою популярність намагається тримати свого чоловіка в таємниці. Але на новому знімку закохані позують разом в обнімку.

Виявилося, що вони вирушили в спільний похід, правда куди саме зірка не розповідає. Знімок виявився дуже романтичному, адже пара знаходиться вночі посеред лісу, поряд з яскраво палаючим вогнищем.

Шанувальники відзначили, що на знімку можна побачити щирі почуття закоханих і заявили, що вони дійсно підходять один одному.

"Красива парочка!", "Наймиліші і красиві. Щастя вашій парі!", Завалили дівчину компліментами шанувальники

 

Вот это сюрприз ❤️Украли!

Публикация от Roza Al-Namri (@alnamriroza)