Новини про зірок
Подобається

«Дуже сміливий крок»: Тоня Матвієнко кардинально змінила імідж

27/06/2018     Автор: Катерина Гук
«Дуже сміливий крок»: Тоня Матвієнко кардинально змінила імідж

Тоня Матвієнко, яку ми знаємо як симпатичну блондинку з голубими очами, поділилася фотографією де вона появилась перед шанувальниками в кардинально зміненому образі, передає Корупція.Стар

Такий несподіваний образ дочка Тоні Матвієнко приміряла для зйомок нового кліпу. На фото Тоня позує в маленькій чорній сукні, незважаючи на зміни, співачка виглядає як завжди неперевершено. Варто зауважити, що такий образ їй дуже личить, але все ж таки з білим волоссям їй набагато краще.

Популярне: "Звідки груди?": Надя Дорофеєва вразила прихильників відвертим фото

"Ви ще пісню мою не чули, а вже скоро відеокліп! Як Вам? "Хто я для тебе""- таким чином підписала свій пост зірка.

Ну звісно ж осторонь не могли залишитись шанувальники, які активно обговорювали новий образ Тоні.

"Образ інтересний", "Ой! Як класно)))", "Вам дуже личить бути брюнеткою", "Вав…дуже сміливий крок….вам із цим кольором дуже гарно..", "На Тоню, яку ми знали, і не схожа!!", "Ваші голоси такі душевні, вони і є — і голосом країни і її надбанням, багато хто навіть не усвідомлюють цю унікальність, я рада жити в один час з Вами і чути це диво".

Нагадаємо, на своїй сторінці в Інстаграм співачка Тоня Матвієнко опублікувала унікальний знімок, на якому зображена її дворічна дочка. На фотографії Ніна, саме так звуть дівчинку, проявляє всі якості справжньої господині. Вона з упевненим виглядом щось шукає на кухні.