Новини про зірок
Подобається

«Вчитися не пішла, салон не відкрила і досі…»: Чи змінилося життя «пацанки», Галі Полудневич

24/06/2018     Автор: Яна Романська
«Вчитися не пішла, салон не відкрила і досі…»: Чи змінилося життя «пацанки», Галі Полудневич

На українському телебаченні безліч реаліті-шоу, учасники яких стають надзвичайно близькими глядачам. Одним з таких шоу є програма «Від пацанки до панянки», де дівчатам зі складними долями допомагають змінити своє життя на краще і виправити нелегку ситуацію, що склалася. Сьогодні ми, редакція Корупція.Стар, хочемо розповісти вам про долю переможниці першого сезону «Від пацанки до панянки» — Галі Полудневич. Чи використала дівчина свій щасливий квиток – читайте далі.

Галя стала переможницею першого сезону шоу, яке транслювали на Новому телеканалі. У Школі леді дівчата її прозвали Клеопатрою через зачіску схожу до тієї, яку носила давня єгиптянка. Галя прийшла на проект, бо хотіла розібратися в собі й змінитися, позбавитися шкідливих звичок, які день за днем вбивали її.

У дівчини ще тоді були мрії, про втілення яких у реальність вона навіть не задумувалась, настільки це все здавалось їй неможливим. Однією з таких мрій було створення власного салону краси. Всі думали, що після проекту Полудневич зробить це в першу чергу, однак цього так і не сталося. Не продовжила дівчина і свого навчання. Вирішила, що роботу можна знайти і без цього.

Зараз Галя продовжує заробляти на життя тим, що робить макіяжі на дому, а також активно займається роботою в соціальній мережі Інстаграм, а саме – просуванням реклами.

Коли Галю питають, як же змінилось її життя після шоу, вона відповідає так:

«Після перемоги життя змінилася кардинально — з початку в гіршу сторону, адже закінчився проект, і я не знала, що мені робити далі. На минулу роботу не повернулася, перестала спілкуватися з друзями, з якими я вживала алкоголь.

У мене була депресія, але пізніше я влаштувалася оцінювачем золота в ломбард. Але потім звільнилася і почала працювати баристою. Мені подобалась ця робота, адже я робила каву і люди ставали від цього щасливими».

Та робота не головне в житті жінки, чи не так? У справах сердечних колишньої пацанки також відбулись значні зміни. Галя нарешті знайшла коханого. Ним став хлопець-іноземець , ім’я якого Полудневич досі приховує:

«Мій хлопець — американець. Я почала з ним спілкуватися ще до участі в шоу. Через деякий час ми вирішили знову продовжити наше спілкування. Він мені написав: «Хочеш навчу тебе англійської мови?». Так і почалися наші стосунки. Я навіть познайомила його зі своєю мамою, і вона його навіть називає зятьок. Але заміж поки не збираюся».

Про своє життя Галя розповідає у блозі в Інстаграм, там публікує безліч світлин зі свого повсякдення. Зважаючи на деякі кадри, можемо сказати, що любов до алкоголю не покинула Полудневич, однак це вже не шкідлива звичка. Ніхто ж не вважає алкоголізмом склянку вина за вечерею?

Популярне"Кохана моя, я все одно поряд! Хоч і сльози капають …": Скандальну російську співачку не пустили в Україну

А ще, колишній панянці подобається подорожувати, щоправда, поки лише у межах країни. Однак, ми переконані, що всі найкращі подорожі і події у життя Галі – попереду.