Новини про зірок
Подобається

«Стосунки приховували і на роботі і від рідних»: Як склалося особисте життя телеведучої Анастасії Мазур

23/06/2018     Автор: Яна Романська
«Стосунки приховували і на роботі і від рідних»: Як склалося особисте життя телеведучої Анастасії Мазур

Щодня перед блакитними екранами своїх телевізорів збираються мільйони українців. Вони це роблять у певні години, аби почути головні новини країни та світу. Люди вірять не всім телеведучим, а лише тим, хто підкорює їх своїми добрими очима та щирою посмішкою. Однією з них є красива жінка, яка має таке ж прізвище як справжня акула українського телебачення Алла Мазур, — Анастасія. Сьогодні редакція Корупція.Стар хоче розповісти вам більше про життя цієї зірки екрану.

Анастасія вже майже десять  років є ведучою Фактів на телеканалі ICTV. Каже, що у журналістику потрапила завдяки щасливому випадку: дівчині просто не вдалось вступити на омріяний акторський факультет. Спочатку Насті було сумно, але вже через декілька років вона усвідомила, що цей випадок став точкою неповернення.

Починала Мазур на провінційному телеканалі як ведуча спортивного блоку новин, згодом перейшла у редакцію одразу двох медіа-гігантів – ICTV та СТБ.

 Анастасія просто обожнює свою роботу і у численних інтерв’ю зізнається:

«На час випуску я забуваю про все: про проблеми, негаразди, навіть про біль. А якщо ще й ефір пройшов добре, і я собою задоволена – чи це не щастя? Під кінець робочого тижня, буває, накотить втома від ранніх підйомів, кількості інформації, важких новин. Питаю себе: «А чи варто це моїх нервів, сліз і недосипання?» І зазвичай відповідаю: «Так, варто». У вихідний тиждень вже у вівторок починаю нудьгувати за роботою»

Та, окрім улюбленої роботи, є у Мазур ще двоє людей, без яких їй важко уявити себе сьогодні. Йдеться про коханого чоловіка, якого доля просто таки подарувала Насті, і їхнього маленького синочка.

Свого коханого зірка, за іронією долі, зустріла на роботі. Тарас Шако також працює на ICTV. Цікаво, що свої стосунки вони досить довго приховували не лише від колег, а й від рідних. 

Син Марко з’явився у житті двох закоханих людей на початку грудня 2016 року. Тоді Настя на всі запитання відповідала лаконічно:

«Пологи були довгими, але все пройшло успішно й добре. Я відчуваю себе прекрасно, малюк теж міцний і здоровий».

Через 3 місяці після пологів, Анастасія повернулась до роботи,  довіривши виховання Марка чоловікові та мамі.

Популярне: "Кохана моя, я все одно поряд! Хоч і сльози капають …": Скандальну російську співачку не пустили в Україну

Зараз і Настя, і Тарас активно працюють. Не забувають, звісно ж, і про відпочинок, а весь свій вільний час проводять з улюбленим сином.