Новини про зірок
Подобається

«Ніби близнючки»: Віра Брежнєва здивувала Мережу новим фото з сестрами

23/06/2018     Автор: Яна Романська
«Ніби близнючки»: Віра Брежнєва здивувала Мережу новим фото з сестрами

Популярна співачка, колишня учасниця найсексуальнішого гурту СНГ — "ВІА Гра" — Віра Брежнєва часто показує своїм фанатам світлини зі свого буденного життя. Щоправда, такому повсякденню можна лише позаздрити, передає Корупція.Стар

Для Віри окрім її кар'єри, є дуже важливими стосунки з рідними людьми. Про це вона часто зізнається в інтерв'ю, а підтвердженням цих слів може слугувати профіль зірки в Інстаграм, де дуже часто з'являються фотографії з близькими.

Днями, артистка поділилась з фоловверами новим сімейним кадром, зважаючи на який, можемо стверджувати, що Брежнєва не втрачає нагоди зустрітися зі своїми сестрами.

На новому фото Віра позує в компанії своїх сестер-двійнят — Вікторії та Анастасії. Зважаючи на позначки, які артистка зробила під фото, цей кадр дівчата зробили в сонячній Італії.

Популярне: "Кохана моя, я все одно поряд! Хоч і сльози капають …": Скандальну російську співачку не пустили в Україну

Ми розповідпли вам, що недавно Віра Брежнєва святкувала свій день народження, а друзів і родичів ця неймовірна жінка зібрала в Італії. Зважаючи на фотографії, відсвяткували вони прекрасно: гучно і весело.