Новини про зірок
Подобається

Абсолютно гола: Українська співачка показала відверте відео

23/06/2018     Автор: Яна Романська
Абсолютно гола: Українська співачка показала відверте відео

Зірка 7 сезону шоу «Голос країни», українська співачка, яка славиться своєю стриманістю і ніжністю – Віра Кекелія зняла свій дебютний кліп на пісню «Похожи», передає Корупція.Стар

Особливою ця відео робота є не лише тому, що вона перша. Віра, яку всі звикли бачити скромною і стриманою, знялася у кліпі абсолютно оголеною. На створення пісні і кліпу відповідно співачку надихнула зустріч з її коханим, учасником «Голосу», Романом Дудою.

Під час всього знімального процесу коханий зірки перебував на знімальному майданчику, однак в кадрі з’явився аж у фінальній сцені. Вірі була потрібна присутність чоловіка, щоб передати справжні емоції.

«Я був шокований. Коли мені Віра прислала текст, я подумав: «Коли я її побачу, головне не заплакати». Настільки це було ніжно і тонко», — розповідає Дуда про пісню коханої.

А Віра про ідею відео, яку їй допомогли втілити Леся Подолянко та Євгеній Усанов, говорить так:

«Ми хотіли показати, що кожен в цей світ приходить ні з чим, і також і йде. Безглуздо прив'язуватися до матеріальних речей. Найбільша цінність на життєвому шляху — це люди і стосунки, які ми з ними будуємо. Вони роблять кожного з нас сильнішими. Якщо ти зустрінеш «свою» людину, то ви зможете досягти чого завгодно»

Популярне: "Кохана моя, я все одно поряд! Хоч і сльози капають …": Скандальну російську співачку не пустили в Україну

Відео можна знайти у youtube.