Новини про зірок
Подобається

«Ми з Владом плакали, коли…»: Регіна Тодоренко зробила емоційну заяву

21/06/2018     Автор: Яна Романська
«Ми з Владом плакали, коли…»: Регіна Тодоренко зробила емоційну заяву

Відома українська "фабрикантка", співачка та телеведуча — Регіна Тодоренко регулярно розповідає про свою роботу, а також подробиці свого особистого життя, передає Корупція.Стар      

Декілька днів тому зірка підтвердила всі підозри про її роман з популярним російським співаком. Регіна опублікувала романтичне фото з Владом Топаловим на своїй сторінці в Інстаграм.

На кадрах обоє зірок щасливі та усміхнені. Здається, зараз вони справді переживають один з найкращих періодів у житті кожної пари.

Регіна і Влад разом відпочивають у столиці Британії — Лондоні. Там вони не лише гуляють визначними місцями, а й відвідують концерти. Їм пощастило повеселитись на шоу від Бейонсе і Джей-Зі, а також послухати романтичного Еда Ширана.

Популярне: "Невже вони разом?": Рождена і Галю "застукали" разом на концерті

Тодоренко не приховує позитивних вражень від концерту, а також ділиться черговим селфі з Топаловим:

"320 000 чоловік за 4 дні зібрав Едік Ширан на стадіоні Уемблі. Ми з Владом Топаловим плакали, коли усвідомили, що рудий пухкенький хлопець з гітарою, абсолютно нетиповий для шоубізнесової тусовки, без музикантів, без танцюристів … Хлопці, ОДИН, він один зібрав стільки людей на своєму концерті. Гордість! "