Новини про зірок
Подобається

«Невже вони разом?»: Рождена і Галю «застукали» разом на концерті

19/06/2018     Автор: Катерина Гук
«Невже вони разом?»: Рождена і Галю «застукали» разом на концерті

Пристарасті  за програмою "Холостяк" не стихають.

Раніше повідомлялося, що після закінчення романтичного шоу "Холостяк" фіналістка Галя і Рожден не спілкуються, дівчина категорично проти цього. А причиною всьому образа, Галя не розуміє чумо Анусі не вибрав її, передає Корупція.Стар      


Але через півроку після шоу фанати творчості Рождена помітили фіналістку проекту на концерті артиста у Празі. "Невже Галя й Рожден разом?"- саме це запитання цікавить фанатів.


Варто зазначити, що декілька днів тому у "Холостяка-8", виконавця, саунд-продюсера Рождена Анусі відбувся концерт в одному з найкращих клубів Праги. Саме цій події він присвятив відео для Instagram, у якому запрошує шанувальниць подивитися його вечірній виступ.

Популярне: Він на 15 років молодший за мене, але це тільки покращує наші стосунки: Таємниці особистого життя співачки Лами


Проте, це не єдиний сюрприз, на празькому концерті Рождена була присутня і Галя. Про це свідчать спільні фото з фіналісткою «Холостяк»-8, про що поквапилися розповісти у своїх акаунтах глядачі.


Також, і сама Галя виклала відео з краєвидами міста, яке вона зняла дорогою до клубу.


Фанати Рождена Анусі постять різні фото з концерту, при цьому адресуючи Галі та холостяку одне й те ж запитання: невже вони разом?


Самі Галя й Рожден не відповідають на коментарі та ніяк не коментують подію.

 

???#love#Prague#Praque

Публикация от GalinaPrystash (@galinaprystash)