Зіркові скандали
Подобається

Анджеліна Джолі влаштувала скандал на знімальному майданчику, а все через…

21/06/2018     Автор: Катерина Гук
Анджеліна Джолі влаштувала скандал на знімальному майданчику, а все через…

Голівудська зірка влаштувала скандал прямо на знімальному майданчику.

Вся справа в напружених відносинах Джолі з актрисою Мішель Пфайффер, передає Корупція.Стар      

Зазначимо, що зараз Анджеліна Джолі задіяна на зйомках другої частини фільму "Маліфісента", в якому грає головну роль. Здавалося б, Анджеліна в захваті від картини, так як це чи не єдині зйомки, на які вона погодилася за останні роки. 

Однак все не все так просто й гладко на знімальному майданчику. Так, якщо вірити інформації інсайдерів, зовсім недавно Анджеліна влаштувала справжній скандал. А все через те, що на зйомки прибула ще одна знаменитість — Мішель Пфайффер, з якою Джолі тут же посварилася. Подейкують, що актриса обурюється і намагається продемонструвати свою першість у кожній дрібниці.

Популярне: Він на 15 років молодший за мене, але це тільки покращує наші стосунки: Таємниці особистого життя співачки Лами

"Вона наполягла на тому, щоб їй виділили гримерку більше, ніж у Мішель. І навіть вимагала, щоб грим їй наносили першою",- поділився інсайдер.

Зазначили, також, що через поведінку Джолі обстановка на знімальному майданчику постійно напружена і це незважаючи на те, що Пфайффер намагається не реагувати.