Новини про зірок
Подобається

Він на 15 років молодший за мене, але це тільки покращує наші стосунки: Таємниці особистого життя співачки Лами

10/06/2018     Автор: Яна Романська
Він на 15 років молодший за мене, але це тільки покращує наші стосунки: Таємниці особистого життя співачки Лами

Наталя Дзеньків – солістка популярного українського гурту «Лама». Ця жінка вражає українців не тільки своїм талантом, а й працьовитістю та наполегливістю. Сьогодні редакція Корупція.Стар хоче розповісти вам більше про життя цієї тендітної та водночас такої сильної жінки.

Наталя народилась у родині творчій,  тож з раннього дитинства знала з чим пов’яже своє життя. За кулісами сцен, де виступали її батьки, маленька Дзеньків не раз зустрічала найвідоміших тоді зірок і мріяла колись стати такою ж знаменитою артисткою.

Перша спроба стати відомою була у 1993 році, тоді Наталя з подругою записали першу пісню, яка зовсім скоро здобула популярність. Пізніше вони записали цілий альбом. Дівчата невтомно працювали, самі писали пісні, придумували костюми і постановки.

Допомагав дівчатам радіоведучий — Віталій Телезін. Потім він подався до столиці, а за ним і Наталя. Там вона познайомилась з популярними виконавцями і почала писати для них пісні. 

Створити гурт «Лама», молоду співачку надихнув сон:

«Мені наснився сон, де дивний тибетський монах безперестанку шепотів: «Лама, лама…»

Відтоді Наталю Дзеньків більшість українців і називає Ламою. 

На жаль чи на щастя, з кар’єрою у жінки все складається значно краще, ніж з особистим життям. Зараз Наталі 42 і вона досі самотня. Звісно, у неї було багато романів, але жоден з них не переріс у щось більше. 

Минулого року у Наталі були стосунки з чоловіком, який молодший за неї на 15 років. Тоді вона так говорила про цей роман:

«Можливо, і справді батьківські гени, а можливо й те, що зараз зі мною поруч чоловік, який робить мене щасливою. Він на 15 років молодший за мене, але, будемо відвертими, це тільки покращує наші стосунки і сексуальні також. Ми насолоджуємося перебуванням одне з одним кожен день і кожну ніч. Для мене надзвичайно важливо відчувати, що чоловік, з яким я займаюся коханням, кохає мене. Тому це саме той випадок».

Популярне: Грубо порушила королівський дрес-код: Меган Маркл не на жарт розгнівала королеву

Однак, як розумієте, і ця історія завершилась нічим. 

Співачка продовжує шукати своє щастя і сподіватися на краще.