Новини про зірок
Подобається

«Весілля через вагітність і зруйновані надії»: Як склалася доля холостяка 4 сезону Костянтина Євтушенка

20/06/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Весілля через вагітність і зруйновані надії»: Як склалася доля холостяка 4 сезону Костянтина Євтушенка

Він був одним з найбільш завидних чоловіків України. За його серце боролися успішні і симпатичні учасниці четвертого сезону популярного українського шоу «Холостяк». Але все було марно. Як склалася доля львівського бізнесмена дізнавалася редакція Корупція.Стар      

Євтушенко Костянтин Анатолійович народився в 1983 році у Львові. Про дитинство хлопця відомо не багато. У 17 років він переїхав жити до Києва. Закінчив магістратуру «Києво-Могилянської» академії і отримав диплом за спеціальністю «правознавство». Після цього довгий час він навчався за кордоном. Саме там молодий хлопець починає свій бізнес у 2005 році створивши свою інвестиційну компанію, яка набула великої популярності і принесла Костянтину величезний прибуток.

 Популярне: "Невже вони разом?": Рождена і Галю "застукали" разом на концерті 

Не забув Євтушенко і про Україну, в 2014 році він відкрив проект «SHOOTER.UA» по впровадженню в нашу країну електротранспорту.

Правда з особистим життям у хлопця не ладилося. Його першою дівчиною і любов'ю стала дочка політика і екс-міністра будівництва Павла Качура, Дзвенислава. Пара познайомилася ще під час навчання в академії. За словами однокурсників, Костя дуже зацікавився дівчиною і довгий час домагався серця красуні, так як у тій уже був кавалер. Всі думали, що пара одружиться, але між ними сталося щось серйозне і вони розлучилися. Сам Костянтин так і не розповів, що стало причиною сварки.

У 2013 році він вирішує, що вже занадто довго засидівся на самоті і погоджується стати головним героєм «Холостяка-4». За його серце боролися двадцять прекрасних дівчат. У фіналі свій же вибір він зупинив на блондинці з Харкова Ганні Селюковій.

Але відразу після шоу Євтушенко зруйнував усі надії переможниці. Він зізнався, що з Ганною у нього нічого не буде, так як під час зйомок у нього з'явилася інша кохана. Нею виявилася відома спортсменка Наталя Добринська.

Виявилося що він познайомився з дівчиною ще до проекту на турнірі з гольфу. Через кілька місяців, коли Євтушенко літав на зйомки, він зустрів дівчину в літаку і запропонував вирушити разом на гірськолижний курорт. Там-то і зав'язалася романтика. Уже влітку 2017 року пара зіграла весілля. До речі торжество було незвичайним, вони влаштували його на стадіоні «Олімпійський».

Як стало відомо пізніше, причина в швидке весілля була в вагітності жінки. Уже в грудні 2014 вона народила Костянтину сина Дарія. У 2016 році їх сім'я поповнилася ще однією дитиною — донькою Алісією.

Цього літа щасливе подружжя будуть відзначати вже четверту річницю весілля.