Такого ще не було: Брат королеви одружується з чоловіком

20/06/2018     Автор: Яна Романська
Такого ще не було: Брат королеви одружується з чоловіком

Всім добре відомо, що за всю історію існування британської монархії, серед представників корони не було одностатевих шлюбів, передає Корупція.Стар      

Здається, цього року королівська родина зовсім не зникає зі шпальт світових ЗМІ. Спочатку всі обговорювали роман принца Гаррі з американською актрисою, потім — уважно спостерігали за тим, як проходить вагітність герцогині Кейт Міддлтон, згодом звісткою про очікування здивувала всіх сестра Кейт — Піппа Міддлтон, а місяць тому відгуляли найграндіозніше весілля року.

І от королівська родина знову у центрі уваги представників ЗМІ. І причина — весілля. Кузен королеви — Івар Маунтбаттен, якому вже стукнуло 55, вирішив одружитись зі своїм 56-річним коханим Джеймсом Койломом.

"Івар дуже змінився: став більш розслабленим і добрим. І в цьому велика заслуга Джеймса. Всі навколо говорять, що ніколи не бачили його таким щасливим", — каже колишня дружина кузена королеви Пенелопа, додаючи, що з самого початку знала про нетрадиційні схильності чоловіка і підтримувала чоловіка протягом усього спільного життя.

Весілля відбудеться цього літа. За словами нареченого, воно буде скромним — лише для найрідніших людей пари. А церемонія буде короткою, але чуттєвою.

Популярне: "Невже вони разом?": Рождена і Галю "застукали" разом на концерті

"Після планується вечірка, розрахована на 120 осіб. Буде смачна їжа і дійсно хороша музика. Але ніяких білих голубів, першого танцю молодят і тим більше торта з фігурками двох чоловіків у смокінгах на маківці не буде. Швидше за все, ми взагалі замінимо його на сир", — розповів Джеймс.