Новини про зірок
Подобається

«Заявила, що хоче від нього дітей»: Уся правда про стосунки Олени Філонової і Сергія Пастуха

18/06/2018     Автор: Катерина Гук
«Заявила, що хоче від нього дітей»: Уся правда про стосунки Олени Філонової і Сергія Пастуха

Дівчина-оркестр, дівчина-бренд, дівчина, яка створила себе сама і знає, чого хоче. Олену Філонову ми регулярно бачимо на «Новому каналі». Там вона яскрава блондинка з характером. Телевізійний образ її справжнє «я», але тільки прикрашене командою професіоналів, передає Корупція.Стар      

Вона багатогранна й харизматична, ще зовсім юною Олена пішла працювати моделлю, а після спробувала себе у кіно.

"Я спробувала себе в невеликій ролі, зіграла силіконову американську блондинку, з великими грудьми, величезними губами, дурну-дурну, яка хоче домогтися в театрі кар'єрного зростання, бути чи не сольною актрисою."

Дехто з підписників і глядачів "Нового каналу" могли б припустити, що Олена Філонова зіграла саму себе. На фоні своєї яскравої зовнішності й, інколи, просто безглуздих коментарів дівчині доводиться терпіти критику з боку заздрісників.

За роки роботи на телебаченні Олена Філонова завоювала собі доволі не однозначну славу, дівчина завжди і всюди вміла зробити шоу. От про  романтичні стосунки  із Сергієм Пастухом говорили багато і гучно. Дівчина сама не одноразово була відверта у своїх висловлюваннях, хоча увесь зірковий бомонд відповідав, що ці стосунки банальний піар.

Популярне: Він на 15 років молодший за мене, але це тільки покращує наші стосунки: Таємниці особистого життя співачки Лами

Та попри всі гіркі слова сказані на їхню адресу Олена і Сергій хвалилися обручками і будували сімейні плани. В одному інтерв'ю телеведуча заявила, що хоче дітей від Пастуха і вони готуються до весілля. 

Зараз, як не дивно пара не разом, а сама Олена розповідає, що це перегорнута  для них сторінка. Телеведуча знайшла розраду у роботі, вона почала створювати свою лінію одягу і активно вести власний блог у Інстаграмі. Там Олена може бути щирою зі своїми підписниками, котрі люблять і розуміють її.

Також, варто згадати, що близько півроку тому Олену Філонову побили на весіллі харківського чиновника, де вона була ведучою. Про це дівчина розповіла своїм шанувальникам. Подія набула чималого розголосу, але у подальшому випадок був узгоджений і ніякого позову телеведуча не подавала.

Sex and the city ?

Публикация от Elena Filonova (@efilonova)

???

Публикация от Elena Filonova (@efilonova)